Balinovac

Počeli radovi na jednoj od najprometnijih prometnica u Mostaru

Zbog radova doći će do djelomične obustave prometa na predmetnoj dionici,a sav ostali promet, kako tranzitni tako i lokalni se preusmjerava na Ulici fra Didaka Buntića kao i Ulica Ilićka.
Gospodarstvo / Ulaganja | 29. 08. 2018. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počeli su radovi na obnovi prometnice u Ulici biskupa Čule u Mostaru. Izvođač radova poduzeća ''CESTE'' d.d. Mostar će skinuti gornji dio habajućeg asfaltnog zastora, te navući novi sloj asfalta.

Foto: Bljesak.info / Radnici nastoje da gužve budu što manje

Kako je navedeno u priopćenju Grada Mostar izvođač radova, Ceste d.d. Mostar, dužan je postaviti prometnu signalizaciju, a sukladno Pravilniku o prometnim znakovima i signalizaciji na cestama i načinu obilježavanja radova i prepreka na cesti i znakovima koje sudionicima u prometu daju ovlaštene osobe te obavijestiti javnost o izmjeni režima prometa, a nakon završetka radova kolničku površinu dovesti u prvobitno stanje.

Također, u skladu s izdanim rješenjem, svu eventualnu štetu nastalu zbog izvođenja radova snosi izvođač radova.

Foto: Bljesak.info / Kreću radovi u Ulici biskupa Čule u mostarskom naselju Balinovac

Zbog radova doći će do djelomične obustave prometa na predmetnoj dionici,a sav ostali promet, kako tranzitni tako i lokalni se preusmjerava na Ulici fra Didaka Buntića kao i Ulica Ilićka.

Promet autobusa, teretnih motornih vozila sa i bez prikolice, se prometnim znacima preusmjerava znacima obveze, obilazno od mjesta izvođenja radova,na M-17.4 iz pravca Čitluka križanje Varda kod skretanja za naselje Rodoč, kao i na M-6.1 u naselju Polog iz pravca Širokog Brijega skretanja na izgrađenu makadamsku obilaznicu prema križanju Varda.

Foto: Bljesak.info / Više radnih strojeva je na radilišu
Foto: Bljesak.info / Radnici Cesta rade ubrzano kako bi što prije završili posao
Kopirati
Drag cursor here to close