Podrška UniCredit banke

Mostar dobio još 30.000 KM za Novu godinu

"Mostar će od 2.12. do 7.1. biti u središtu događanja u BiH i ovo je trenutak da pozovem sve one koji mogu da se uključe u ovaj projekt, da to učine, kako bi Mostar učinili boljim i ljepšim gradom", kazao je gradonačelnik Bešlić nakon potpisivanja
Gospodarstvo / Ulaganja | 14. 11. 2018. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i direktor UniCredit banke d.d. Mostar Dalibor Ćubela u Gradskoj vijećnici potpisali su dana Ugovor o generalnom pokroviteljstvu manifestacije WINTERWILL i dočeka Nove godine u Mostaru.

Ovim ugovorom UniCredit banka osigurat će 30.000 KM za spomenutu manifestaciju.

Foto: Bljesak.info / Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i direktor UniCredit banke d.d. Mostar Dalibor Ćubela

"Mostar će od 2.12. do 7.1. biti u središtu događanja u BiH i ovo je trenutak da pozovem sve one koji mogu da se uključe u ovaj projekt, da to učine, kako bi Mostar učinili boljim i ljepšim gradom", kazao je gradonačelnik Bešlić nakon potpisivanja.

Uz zahvalu gradonačelniku Bešliću, Ćubela je izrazio veliko poštovanje prema svim aktivnostima koje se provode s ciljem napretka Grada.

"Pogotovo, kao Mostarac sam ponosan na činjenicu da se Grad našao u utrci za europsku prijestolnicu kulture, jer, kultura je nešto što nas sve spaja", istaknuo je Ćubela.

Kopirati
Drag cursor here to close