Urađena dokumentacija

Mihajlović: Srbija spremna za gradnju obje trase autoceste prema BiH

Iz Vlade Srbije priopćeno je da je Mihajlović navela da je BiH zainteresirana i za drugu trasu, dužine 21 kilometar, od Sremske Mitrovice do Bijeljine, za koju je, kako je rekla, Srbija također spremna.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 02. 2018. u 16:05 Bljesak.info
Kopirati

Ministrica građevinarstva, prometa i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je Srbija spremna graditi dvije trase autoceste Beograd–Sarajevo.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Za dionicu od Požege do Kotromana, dužine približno 60 kilometara, već imamo urađen dio projektne dokumentacije, a danas upravo tu rutu obilaze predstavnici srpskog i turskog ministarstva prometa", rekla je Mihajlović.

Iz Vlade Srbije priopćeno je da je Mihajlović navela da je BiH zainteresirana i za drugu trasu, dužine 21 kilometar, od Sremske Mitrovice do Bijeljine, za koju je, kako je rekla, Srbija također spremna, prenosi Srna.

Ona je podsjetila da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno razgovarao o tom projektu sa turskim predsjednikom Recepom Tajjipom Erdoganom.

Govoreći o problemima magistralnog cjevovoda u Užicu, Mihajlović je rekla da je Europska investiciona banka (EIB) odobrila Vladi Srbije kredit od 50 milijuna eura za projekat koji provodi Ured Vlade Srbije za javna ulaganja.

Kopirati