Nova prodavaonica

Konzum stigao i u Nevesinje

U novootvorenoj prodavaonici zaposleno je 10 novih radnika koji će kupcima svakodnevno biti na usluzi.
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 11. 2019. u 00:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Konzum' je u četvrtak u prisustvu brojnih kupaca i poslovnih partnera otvorio prvu prodavaonicu u Nevesinju, smještenu u centralnom dijelu grada na adresi Nevesinjskih ustanika 5. U ugodnom ambijentu nove prodavaonice površine 350m2 osigurana je dobra opskrbljenost svježim i kvalitetnim proizvodima uz povoljne cijene i stalne akcijske pogodnosti.

U novootvorenoj prodavaonici zaposleno je 10 novih radnika koji će kupcima svakodnevno biti na usluzi.

Foto: PR / Detalj iz Nevesinja

"Veoma smo zadovoljni jer je 'Konzum' stigao u Nevesinje čime je nastavljen proces širenja maloprodajne mreže. S ponosom bih istaknuo da smo u ovoj godini otvorili niz novih prodavaonica i to u Sarajevu, Doboju, Knešpolju, Neumu, a uspješno smo realizirali i preuzimanje manjeg trgovačkog lanca sa sedam prodavaonica u Goraždu i okolini.

Trend otvaranja novih prodavaonica nastavlja se i dalje, te ćemo do kraja godine otvoriti još dvije prodavaonice", izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje 'Konzuma'.

Foto: PR / Detalj iz Nevesinja

Otvorenje prodavaonice u Nevesinju obilježeno je brojnim aktivnostima za kupce, a pripremljena je i posebna akcijska ponuda. Najsretniji kupci su nagrađeni vrijednim poklonima na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno.

Posjetitelji su uživali u specijalitetima sa roštilja, slatkim poslasticama i torti, a za mališane je priređena vesela zabava s maskotama.

Kopirati
Drag cursor here to close