Mostar - Zadar

Alfa Therm radi punom parom: Završeni objekti u Mostaru i Zadru

Poduzeće Alfa Therm radi punim kapacitetima. U petak se otvara outlet kod postojećeg tržnog centra Bingo u Vrapčićima gdje je urađen kompletan sustav grijanja, hlađenja i ventilacije na cca 3000 m2 .
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 03. 2018. u 13:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poduzeće Alfa Therm radi punim kapacitetima.  U petak se otvara outlet kod postojećeg tržnog centra Bingo u Vrapčićima gdje je urađen kompletan sustav grijanja, hlađenja i ventilacije na cca 3000 m2 . Prostor je predviđen za brandove DM, Daichmann, Sport Vision i Waikiki.

Osim Mostara u planu je i otvaranje proširenog  dijela prodajnog centra Super Nova u Zadru u Hrvatskoj.

Ovo će biti najveći tržni centar u regiji koji  se prostire na cca 20.000 m2 i dodatno 10.000 m2 podzemne garaže. Urađena je kompletna  klimatizacija, grijanje i ventilacije malla, te  proširenje postojećeg CNUS sustava (centralnog nadzornog i upravljačkog sustava) za novi objekt i integracija sa potojećim CNUS-om. 

Sustav automatske regulacije omogućava kontrolu i brzi pregled svih sustava klimatizacije, uključujući i daljinsko očitavanje potrošnje toplinske i rashladne energije u poslovnim prostorima preko ultrazvučnih mjerača utroška topline.

Ovaj projekt je od velikog značaja za Alfa Therm budući da je jedan odprvih većih na  zadarskom području, te označava i početak dobre suradnje sa partnerom - građevinskom tvrtkom Strabag.

Zanimljivo je da je projekt uspješno urađen u zadanim rokovima unatoč brojnim problemima, te  poplavama koje su zadesile ovo područje koncem prošle godine kad je gotovo cijeli centar plivao.

Kopirati
Drag cursor here to close