Izgradnja

1,7 milijuna KM za tržnicu u Livnu?

Vrijednost ugovora je 1.730.000 KM, a rok za prijem ponuda za sudjelovanje u javnom pozivu je do 24. srpnja 2019. godine.
Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 07. 2019. u 16:05 Bljesak.info
Kopirati
 Ovako bi trebala izgledati Gradska tržnica u Livnu

Grad Livno nastavlja s realizacijom infrastrukturnih projekata te je ponovo aktualizirana izgradnja Gradske tržnice, saznaje Akta.ba.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijednost ugovora je 1.730.000 KM, a rok za prijem ponuda za sudjelovanje u javnom pozivu je do 24. srpnja 2019. godine.

Podsjetimo, projekt je stopiran tj. poziv poništen 2017. godine iz razloga što je stavka koja se odnosi na izgradnju brisana iz proračuna.

Kako je ranije poslovni portal Akta.ba pisao idejni projekt koncipiran je tako da se prvenstveno zadovolje potrebe sadašnjih i budućih korisnika te da se poboljša kvaliteta tretiranog prostora, a samim time i okruženja.

Pored tržnice otvorenog i zatvorenog tipa, planira se formiranje parka sa zelenilom, popločanjem i prostorom za spomenik. Park je okružen postojećim prizemnim objektima kojima se mijenja namjena u uslužne sa prostorima za sjedenje na otvorenom.

Također, cijeli prostor koncipiran je tako da s omogućuje nesmetan pristup osobama s invaliditetom, a zadovoljeni su i svi uvjeti po broju parkirališnog prostora namjenjenog i stanarima okolnih objekata.

Kopirati