G Petrol

Službeno otvorena GAZPROM benzinska postaja u Grudama

Kompanija G Petrol, zavisno društvo NIS-a, nastavila je sa razvojem maloprodajne mreže u Bosni i Hercegovini.
Gospodarstvo / Tvrtke | 29. 10. 2020. u 16:40 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službeno je puštena u rad suvremena GAZPROM benzinska postaja u Grudama. Prilikom svečanog otvaranja Srđan Pešević, direktor G Petrola je izjavio: „Kompanija G Petrol u 2020. godini nastavlja s ulaganjem u nove projekte, te konstantno radi na poboljšanju i proširenju usluga i zapošljavanju novih radnika.

U narednom razdoblju pod brendom GAZPROM počinju da rade još četiri benzinske postaje na području Hercegovine. Time bi u našem maloprodajnom lancu bile 42 benzinske stanice s oko 500 zaposlenih.

G Petrol odnedavno raspolaže i dodatnim kapacitetima za skladištenje dizela u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine. Terminal u Zenici ima zapreminu od 3 milijuna litara i omogućava odlaganje dodatnih količina dizela koje se dopremaju iz Rafinerije nafte Pančevo“.

Foto: PR  / Donacija Domu zdravlja

Povodom otvaranja nove benzinske postaje Domu zdravlja u Grudama je uručena donacija u gorivu, a prvih 100 kupaca nagrađeno je gratis gorivom u vrijednosti od po 20 KM.

U želji da izađe u susret potrebama potrošača, G Petrol je objekt u Grudama opremio suvremenom opremom, dok su kupcima 24 sata dnevno na raspolaganju vrhunska goriva i širok izbor proizvoda dopunskog asortimana.

Pored standardnih derivata, potrošačima su na raspolaganju G-Drive goriva premium kvaliteta i tečni naftni plin. Ljubitelji kave mogu da uživaju u napicima prepoznatljivog brenda Drive Cafe.

G Petrol u BiH upravlja mrežom od 42 benzinske postaje, od kojih je 31 u premium brendu GAZPROM, a ostalih 11 brenda NIS Petrol.

Svi maloprodajni objekti kompanije G Petrol su usmjereni na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunskih usluga suvremenim potrošačima.

Kopirati
Drag cursor here to close