In Store

Voda Leda ponovno ''must have'' proizvod

U kategoriji Bezalkoholni napitci voda Leda je i ove godine dobila prestižno priznanje, koje je važno jer su trgovci i kupci prepoznali kvalitetu koju nudi voda Leda.
Gospodarstvo / Tvrtke | 10. 12. 2019. u 21:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekt ''Must have 100'' jedan je od najvažnijih događaja za FMCG kompanije u Bosni i Hercegovini.

Trgovci iz In Store baze koja broji 7.000 adresa svih profila trgovina biraju brendove koje po njihovom mišljenju moraju imati na svojoj polici.

Tako je In Store magazin u Sarajevu, uz pomoć bh. trgovaca, organizirao izbor najboljih proizvoda koji su dobili titulu ''must have''.

Glasanje je trajalo mjesec dana, a najbolje ocijenjene, In Store magazine predstavio je na trećem po redu MUST HAVE eventu, kojeg su svojim prisustvom uveličali predstavnici i nositelji vodeće industrije u BiH – industrije robe široke potrošnje.

U kategoriji Bezalkoholni napitci voda Leda je i ove godine dobila ovo prestižno priznanje, koje je posebno važno jer su trgovci i kupci prepoznali kvalitetu koju nudi voda Leda.

Za mnoge je ovaj izbor očekivan jer je voda Leda najbrže rastući brend u svojoj branši, zastupljena je u većini trgovačkih lanaca i ugostiteljskih objekata a o njenoj kvaliteti svjedoče mnogobrojne analize odgovarajućih instituta i koja po svojim karakteristikama spada u sam vrh kvalitete izvorskih voda.

Iz Lede nam poručuju da se zahvaljuju svima na ovom priznanju, investiranje u nove pogone, marketing i ljudske resurse se uvijek isplati i da im je ovo samo motivacija za daljnji rad da budu još bolji i opravdaju povjerenje svojih potrošača.

Kopirati
Drag cursor here to close