Vienna osiguranje d.d. VIG: SUPERIOR zaštita života i zdravlja od rizika današnjice

Ne propustite ovu SUPERIOR priliku te osigurajte sebi i svojim najmilijim maksimalnu zaštitu i spokojniji život.
Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 05. 2020. u 10:19 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako bi omogućili adekvatnu zaštitu od nepredviđenih rizika svakodnevnice, osiguravatelj života br. 1 u BiH, Vienna osiguranje d.d. VIG je u saradnji sa matičnom kompanijom iz Beča, Austrija kreirao te učinio dostupnim jedinstven proizvod životnog osiguranja na tržištu BiH pod nazivom SUPERIOR.

SUPERIOR ugovor o životnom osiguranju omogućava da se uplatom 1 premija ostvaruje pravo na čak 3 osigurane sume. Pored zaštite života (uključivo i od COVID-19  te drugih sličnih epidemija) ovaj proizvod podrazumijeva i zdravstveno osiguranje pojedinca i njegove porodice od 23 najčešće bolesti današnjice. Međutim, ono što SUPERIOR izdvaja u odnosu na druge slične proizvode na tržištu jeste činjenica da se i nakon isplate osiguranog slučaja, ugovor nastavlja pružajući jednaku zaštitu do kraja ugovorenog roka trajanja. Dodatno, na datum isteka tj. doživljenja ugovora o osiguranju, vrši se povrat uplaćene premije do 90%.

I pored svega prethodno naznačenog, svi imaoci SUPERIOR ugovora o osiguranju ostvaruju pravo na besplatno 24h korištenje usluga medicinske asistencije i pomoći u kući kao i do 20% popusta na proizvode i usluge više od 50 partnera Vienna Programa lojalnosti.

Ne propustite ovu SUPERIOR priliku te osigurajte sebi i svojim najmilijim maksimalnu zaštitu i spokojniji život.

Vienna osiguranje d.d. VIG je tržišni lider u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Takođe je i članica Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Kopirati
Drag cursor here to close