Mercator se vraća

Jedino s Mercatorom je prava stvar: Proslavimo zajedno sretne trenutke

Posjetitelje će dočekati svjetski trendovi i istinska vrijednost za novac, uz raznovrsnu selekciju proizvoda, vrhunski kvalitet i obiteljsku atmosferu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 25. 10. 2017. u 16:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Na veliku radost svih ljubitelja bogatog asortimana proizvoda i ugođaja kupovine, Mercator se vratio u Bosnu i Hercegovinu. Mercator će svoja vrata svim građanima ponovo otvoriti 26. listopada 2017. godine od 10 sati, te donijeti pogodnosti i razna iznenađenja. Posjetitelje će dočekati svjetski trendovi i istinska vrijednost za novac, uz raznovrsnu selekciju proizvoda, vrhunski kvalitet i obiteljsku atmosferu.

Sretne trenutke Mercator najavljuje u novom TV spotu gdje nas podsjeća zašto smo baš s njim dočekivali prijatelje, pomagali susjedima i obradovali svoje najdraže. Spot je realizirala iskusna i profesionalna ekipa pod redateljskom palicom Srđana Vuletića u produkciji agencije Communis koji iza sebe imaju niz uspješnih bh. oglašivačkih kampanja.

Projektni tim spota su činili: Agencija Communis, redatelj Srđan Vuletić, kreativni direktori Naida Begović i Ajna Zlatar, copywriter Hamdija Pašić, account manager Rino Babić, Produkcija Pro.ba.

Video spot ‘’S tobom je prava stvar! Mercator BH’’ možete pogledati ovdje.

‘’Pozivamo vas da sutra zajedno proslavimo naš dolazak jer smo pripremili nezaboravan doživljaj kupovine, prave popuste, mnogo iznenađenja i nagrada’’, izjavila je Irena Miličević, direktorica marketinga Mercatora. Ona je predstavila šta će to dočekati sve posjetitelje: ‘’Dobrodošli ste na interesantne promocije i degustacije, sa naglaskom na degustaciju različitih specijaliteta internacionalnih kuhinja. Nismo zaboravili najmlađe za koje smo priredili zabavu sa maskotama, a organizujemo i humanitarnu akciju ‘Pokloni marku za ružičastu traku’ u cilju podizanja svijesti o raku dojke’’.

Samo u Mercatoru se kupci uvijek vraćaju, jer je jedino s Mercatorom kupovina prava stvar.

 

Kopirati
Drag cursor here to close