Veliki glazbeni festival

UNIQA osiguranje službena osiguravajuća kuća Demofesta

Direktorica Demofesta, Brankica Janković, zahvalila se na podršci UNIQA osiguranja.
Gospodarstvo / Tvrtke | 20. 07. 2018. u 14:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uniqa osiguranje / Foto: PR

UNIQA osiguranje ove godine službena je osiguravajuća kuća najvećeg glazbenog festivala ''Demofest'' koji obilježava svoj 11. rođendan ove godine.

''Drago nam je što je ove godine baš UNIQA osiguranje službeno osiguranje jednog od najboljih glazbenih događaja u regiji. Demofest ima veliki utjecaj na tijek urbane glazbe, svake godine okupi veliki broj mladih ljudi koji na ovom festival mogu pokazati svoj kvalitetu kada je rock-n-roll u pitanju. Jako nam je drago što je Banja Luka domaćin jednog ovako kvalitetnog festivala. Zahvalni smo na prilici da sa Demofestom na ovaj način proslavimo našu suradnju i njihov jedanaesti rođendan. Želimo im puno uspjeha i u budućnosti, a svim posjetiteljima ovogodišnjeg Demofesta želimo poručiti da je ove godine dobra zabava i osigurana'', rekla je marketing menadžerica UNIQA osiguranja, Vildana Skorupan,.

Direktorica Demofesta, Brankica Janković, zahvalila se na podršci UNIQA osiguranja.

''Sigurnost svih naših sudionika nam je svake godine na prvom mjestu, a UNIQA je bila logičan izbor prilikom odabira osiguranja. Bit će ovo tri najbolja dana u Banja Luci, sigurni smo'', rekla je Janković.

UNIQA osiguranje tijekom prethodnih godina pokrovitelj je velikog broja glazbenih i sportskih manifestacija od društvenog značaja. Kroz podršku ovakvim i sličnim projektima, koji potiču ispunjenje punog potencijala svake mlade osobe, UNIQA pokazuje svoju odgovornost prema zajednici.

Kopirati
Drag cursor here to close