Addiko Red Week

Ugovorite Addiko Blic gotovinski kredit uz iznos prve rate na poklon

Gospodarstvo / Tvrtke | 15. 02. 2021. u 11:42 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko Red Week u veljači klijentima donosi dupli dobitak. Osim pogodnosti odobrenja kredita bez troškova obrade, svi oni koji u razdoblju od 15. do 19.2. apliciraju i bude im odobren Addiko Blic gotovinski kredit, dobit će i posebno iznenađenje od Addiko banke – iznos prve rate kredita na poklon.

„Naša dosadašnja iskustva sa prvom ratom kao poklonom klijentima koji tokom Addiko Red Week akcije ugovore kredit su veoma pozitivna. To nam je primarni razlog zbog kojeg smo organizovali i novu promotivnu akciju, uz dupli dobitak“, istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank Sarajevo i naglasila da banka kontinuirano komunicira sa klijentima, u cilju što adekvatnijeg prilagođavanja ponude banke potrebama klijenata.

„Veliko interesovanje za naše posebne Addiko Red ponude rezultiralo je realizacijom i ovog, drugog po redu Addiko Red Week-a u ovoj godini. Osluškujemo želje i potrebe naših klijenata te im, pri kreiranju proizvoda i usluga Banke, kao i posebnih ponuda postojećih, nastojimo ponuditi što atraktivnije benefite“, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Addiko Blic gotovinski kredit se može ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u Bosni i Hercegovini ili putem internet stranice addiko.ba, a tokom akcije Addiko Red Week klijenti mogu aplicirati i putem FB stranice banke, te pozivom Addiko kontakt centra. Svi zahtjevi za kredit koje pristignu na bilo koji od navedenih načina, tokom trajanja akcije, bit će obuhvaćeni ovom akcijskom ponudom.

Kopirati
Drag cursor here to close