Pohvalno

Udružile se bh. firme - Uz kupljeni automobil dobijete garažu na poklon

''Ako želite dobar automobil, onda trebate i dobru zaštitu za njega'', poručeno je.
Gospodarstvo / Tvrtke | 06. 10. 2020. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za bh. ekonomiju je dobro da sve više domaćih kompanija uspostavlja zajedničku suradnju i time jača svoje potencijale. Tako su prošlog tjedna zajedničku suradnju započele dvije kompanije koje su osnovane u Cazinu. Riječ je o Limometalu, koji je prepoznatljivo ime u Krajini i cijeloj BiH i jedan od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profiliranih limova, i Turbo Tradeu, koji se bavi uvozom i prodajom rabljenih certificiranih vozila.

Ove dvije firme napravile su zajednički projekt u sklopu kojeg će Bosanci i Hercegovci kupovinom određenih automobila u Turbo Tradeu na poklon dobiti limenu auto-garažu iz Limometala, koja je već sada postala pravi hit širom regiona, a potražnja za njom je naročito izražena u susjednoj Hrvatskoj i Srbiji, priopćeno je. 

Foto: PR / Udružile se bh. firme - Uz kupljeni automobil dobijete garažu na poklon

''Već nakon prezentacije prodali smo deset garaža i vjerujemo da će u narednom periodu broj biti puno veći. Na ovaj način povezali smo dvije firme i u isto vrijeme pomogli našim kupcima da na pravi način zaštite svog četvetočkaša. Jedan od faktora koji utječe na vijek vozila i period između kvarova je da je vozilo zaštićeno od vremenskih uvjeta i drugih nepogoda. U isto vrijeme čuvate i estetski izgled vozila, odnosno boju'', kaže Adnan Kovačević, direktor Turbo Tradea.

Mensur Mulalić, direktor Limometala, zadovoljan je početkom suradnje i vjeruje da će se ona nastaviti narednih godina.

''Ako želite dobar automobil, onda trebate i dobru zaštitu za njega. Ovaj problem možete riješiti dolaskom u Turbo Trade u Sarajevu, gdje će u narednom periodu biti postavljena naša limena garaža. Na licu mjesta kupac se može uvjeriti u njen kvalitet, ali i kvalitetnu ponudu automobila koje nudi naš partner. Ova suradnja ponudila je nešto novo u našoj zemlji i pripremamo još zajedničkih iznenađenja'', govori Mulalić.

Foto: PR / Udružile se bh. firme - Uz kupljeni automobil dobijete garažu na poklon
Kopirati
Drag cursor here to close