Dobre cijene svaki dan

U Konzumu počeo drugi val sniženja redovnih cijena

Svi proizvodi sa sniženim cijenama na policama nose oznaku „Dobre cijene svaki dan“ .
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 02. 2019. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Konzumu BiH je počeo drugi val sniženja redovnih cijena proizvoda za osnovne potrebe domaćinstva, čime se nastavlja dugoročni projekt koji je započeo krajem prošle godine. Broj artikala u drugom valu je znatno proširen te je sada na policama Konzuma dostupno više od 1000 proizvoda sa sniženim redovnim cijenama što kupcima donosi još veće uštede pri svakodnevnoj kupovini. Svi proizvodi sa sniženim cijenama na policama nose oznaku „Dobre cijene svaki dan“ .

''U prosincu prošle godine, kada smo krenuli sa sniženjem redovnih cijena, najavili smo da se radi o strateškom projektu Konzuma koji će se dodatno širiti jer nam je cilj osigurati kupcima što povoljnije ponude i dodatnu uštedu. Drago mi je da smo održali riječ prema kupcima i da je Konzum vrlo brzo započeo drugi val sniženja u okviru kojeg sada imamo više od 1000 proizvoda, a sa sniženjem cijena nastavljamo i dalje tako da će ovaj broj uskoro biti dosta uvećan. Moram naglasiti da se radi o značajnom financijskom ulaganju kompanije i upravo zato mi je izuzetno drago da od samog uvođenja ovog projekta imamo pozitivne reakcije kupaca u našim prodavaonicama i da su kupci svjesni svakodnevnih ušteda koje zaista nisu zanemarive. Vjerujem da će uz drugi val sniženja zadovoljstvo kupaca biti još veće'', izjavio je Nihad Imširović, direktor Konzuma.

Snižene su redovne cijene svakodnevno potrebnih proizvoda iz kategorija mliječnih i mesnih prerađevina, osnovnih životnih namirnica, konzerviranog programa, bezalkoholnih pića i slatkiša, te sredstava za osobnu higijenu, pranje i čišćenje, a drugi val je obuhvatio i najtraženijih proizvode Konzumovih trgovačkih marki.

''Sniženje je obuhvatilo vrlo kvalitetne proizvode za kojima vlada najveća potražnja na našim policama, zastupljeni su svjetski brendovi, kao i domaći proizvodi, te mogu reći da je odabir proizvoda u potpunosti napravljen u skladu sa navikama i potrebama naših potrošača. Svjesni smo niske kupovne moći stanovništva ina ovaj način želimo pokazati dodatnu brigu o našim kupcima, osigurati im što niže cijene i uštedu koju ostvaruju bez dodatnih zahtjeva pri svakoj kupovini'', dodao je Nihad Imširović, direktor Konzuma.

U narednom vremenu Konzum ima planove za proširenje maloprodajne mreže. Već od travnja kreće otvaranje niza novih prodavaonica što će omogućiti i stanovnicima gradova gdje Konzum do sada nije poslovao da se uvjere u povoljnost kupovine u Konzumu.

Kopirati
Drag cursor here to close