''Absolute Groupe''

U Jablanici će biti izgrađena nova tvornica

„Absolute Groupe“ otvara poslovnu jedinicu u Jablanici u gospodarskoj zoni Unis-Gornja kolonija.
Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 12. 2018. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski načelnik Salem Dedić, zajedno sa suradnicima, u utorak u Općini Jablanica, primio je vlasnika i direktora „Absolute Groupe“ d.o.o. iz Travnika.

Tom prilikom, a u cilju ostvarenja obostrano dugotrajne suradnje, te nakon prethodno ostvarenih kontakata i aktivnosti, Općinski načelnik i Direktor „Absolute Groupe“ d.o.o. iz Travnika Maid Omerović, potpisali su predugovor o poslovnoj suradnji, kojim su iskazali zajedničku volju za stvaranje preduvjeta za zaključenje konačnog ugovora o poslovnoj suradnji, čiji je cilj, prema riječima vlasnika „Absolute Groupe“ d.o.o. Travnik Nihada Selimovića, da ovo gospodarsko društvo, koje se bavi proizvodnjom  iz programa tekstila i metala, u cilju proširenja vlastitih kapaciteta, otvori poslovnu jedinicu u Jablanici u gospodarskoj zoni Unis-Gornja kolonija. 

Na ovaj način, Općina Jablanica kao nositelj BFC certifikata-općina s povoljnim poslovnim okruženjem, prema riječima Općinskog načelnika Salema Dedića, ovim činom, nakon dugogodišnjeg rada na  stvaranju preduvjeta za zapošljavanje počinje da realizira svoje razvojne projekte, navedeno je na stranici Općine Jablanica.

U nastavku posjete, Općinski načelnik sa svojim pomoćnicima i gostima iz Travnika posjetio je lokalitet buduće tvornice u gospodarskoj zoni Unis-Gornja kolonija.

Kopirati
Drag cursor here to close