Čitluk

Tvrtka "Servis Čović" od sada u novom, moderno uređenom prostoru

Gospodarstvo / Tvrtke | 01. 07. 2021. u 14:39 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka "Servis Čović" proteklog je vikenda upriličila domjenak povodom preseljenja u nove, moderno uređene prostore u Čitluku.

Tvrtka je registrirana je 2006 godine, kao obrtnička radnja za servis i popravak rashladnih i klima uređaja, a 2010 godine osnivano je društvo sa sjedištem u Čitluku koje je u samim počecima imalo 2 uposlenika. U skladu sa povećanjem obima poslovanja i planom razvoja Servis Čović 2019. godine prelazi iz malog u srednje poduzeće, a godinu nakon toga kreće u izgradnju vlastitog objekta, koji se sastoji od skladišnog dijela, servisa, izložbenog prostora, prostora za edukaciju, te ureda za članove uprave, kao i projektantskog ureda.

PR  / Tvrtka "Servis Čović" od sada u novom, moderno uređenom prostoru

"U početu je to bio mali servis i prodaju Fujitsu klima uređaja, za koje smo se cijelo nase poslovanje zalagali. Vremenom smo dobili i pravo na distribuciju Fujitsu uređaja, koji su vodeći premium brend uređaja za grijanje i klimatizaciju u svijetu. Shvatili smo i činjenicu da kupci žele kompletnu uslugu, od projektiranja, izvođenja radova, te održavanja istoga, oformili smo ekipe koje zadovoljavaju sve potrebe naših kupaca. Tržište je prepoznalo naš trud, a mi ni u jednom trenutku nismo posustali te sada brojimo 12 zaposlenih. Trenutno smo među vodećim firmama koje mogu odgovoriti na sve zahtjeve vezane za grijanje hlađenje i ventilaciju.

PR  / Tvrtka "Servis Čović" od sada u novom, moderno uređenom prostoru

Također, sa našim lagerom možemo ispoštovati sve naše kupce u daljnjoj prodaji, a tu su mnogi od samih početaka, što dodatno ukazuje na odgovornost prema našim partnerima." ističu iz tvrtke Servis Čović.

Kopirati
Drag cursor here to close