Sudjeluj i osvoji putovanje!

Treći val Mercatorove kampanje ''Moji brendovi, naše vrijednosti''

Osim već poznatih brendova iz prvog i drugog vala kampanje, treći val uključuje Saponia omekšivač XXL, vino Ždrepčeva krv, Franck Čipi Čips i Sarajevsko pivo.
Gospodarstvo / Tvrtke | 05. 06. 2019. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mercator nastavlja dodatno promovirati vrijednost domaće proizvodnje ali i regionalne brendove, u trećem valu kampanje ''Moji brendovi, naše vrijednosti''.

Osim već poznatih brendova iz prvog i drugog vala kampanje, treći val uključuje Saponia omekšivač XXL, vino Ždrepčeva krv, Franck Čipi Čips i Sarajevsko pivo. U sljedećem razdoblju, police svih Mercatorovih trgovina će nositi oznake ovih proizvoda, sa posebnim naglaskom kupcima na njihove  omiljene brendove, priopćeno je iz kompanije.

''U novom, trećem valu naše kampanje, dodatno promoviramo Saponia omekšivač, omekšivač sa posebno odabranom mirisnom kompozicijom, sa svojom biorazgradivom formulom je siguran za okoliš i posebno pogodan za osobe s osjetljivom kožom. Zatim legendarno vino Ždrepčeva krv, najpoznatije vino iz Vinarije Čoka i jedan od najstarijih vinskih brendova iz regije, koji se izvozi na gotovo sve kontinente. Dodatno promoviramo i Franck Čipi Čips, proizvod koji je na tržištu još od 1977. godine i koji se proizvodi od visokokvalitetnih sorti krompira, kao i Sarajevsko pivo za koje je dovoljno reći da se proizvodi od davne 1864. godine i koje je jedan od najvećih bosanskohercegovačkih brendova. Pored navedenih, na policama sa oznakom Moji brendovi, naše vrijednosti, tu su i Bambi, Ledo, Argeta, cafe Brazil- Minas, Kraš Dorina, Juicy Fruits, sok Pipi i još mnogi drugi'', izjavio je direktor nabave Mercatora BH, Haris Omeragić.

Osim promocije brendova, u ovom, trećem valu kampanje, Mercator je za svoje vjerne kupce pripremio i Nagradnu igru pod nazivom ''Moje brendove kupuj, po Europi putuj'' koja počinje od 6. lipnja 2019. i traje do 31. srpnja 2019. godine. Svi kupci koji kupe bar jedan od navedenih arikala i još mnogih drugih koji će biti u ponudi tokom trajanja projekta, uz račun veći od 30 KM, dobijaju priliku da učestvuju u Nagradnoj igri u svim Mercator prodajnim objektima. Nagradni fond se sastoji od deset putovanja za dvoje na prekrasne destinacije Italije, Turske i Španjolske.

Mercator nastavlja dobru priču sa bosanskohercegovačkim dobavljačima i podršku domaćim i regionalnim brendovima. Uz sve to svoje vjerne kupce nagrađuje i vrijednim nagradama, priopćeno je iz Mercatora.

Kopirati
Drag cursor here to close