Vraća se u Hrvatsku

Todorić: Na računima nemam ništa, pomažu mi prijatelji i obitelj

''Nisam bjegunac, u London sam otišao jer sam htio zaštititi svoje interese i saznati pravu istinu'', rekao je nekad prvi čovjek Agrokora.
Gospodarstvo / Tvrtke | 30. 08. 2018. u 22:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji čelni čovjek Agrokora Ivica Todorić u velikom intervjuu Mislavu Bagi u sklopu Dnevnika Nove TV ustvrdio je da nije bjegunac, a da će uskoro odlučiti vraća li se u Hrvatsku svojevoljno, neovisno o odluci u izručenju koja bi za koji tjedan na engleskom sudu mogla biti potvrđena.

''Nisam bjegunac, u London sam otišao jer sam htio zaštititi svoje interese i saznati pravu istinu'', rekao je na početku razgovora Todorić.

''Ja se u svakom slučaju vraćam u Hrvatsku, i to brzo, a vidjet ću uskoro hoću li to učiniti svojevoljno. Postoje procedure, ja ne mogu tek tako otići jer mi je puovnica oduzeta'', pojasnio je.

Na Bagino pitanje od čega on u Londonu živi, Todorić je rekao da mu pomažu obitelj i prijatelji.

''Na mojim računima ništa nema, ništa mi na njih ne dolazi, nemam primanja, iz Agrokora sam otišao s 20.000 kuna, to je bio cijeli moj kapital. U međuvremenu, obitelj i prijatelji mi pomažu da mogu pokrivati svoje troškove'', izjavio je, a na dodatno Bagino pitanje tko su ti prijatelji te ima li među njima i bivših poslovnih partnera, Todorić nije bio konkretniji.

''To su sve prijatelji, a najviše familija. Znate, moj otac je imao osmero braće i sestara, imam jako puno bratića, dalje i bliže familije'', izjavio je.

Kopirati
Drag cursor here to close