Dražen Lasić

Telemach nagradio: Mostarac 100.000 korisnik fiksne telefonije

Sretni dobitnik nagrade, kako stoji u priopćenju, je Dražen Lasić iz Mostara, koji je ujedno i korisnik Trio Grande Family paketa
Gospodarstvo / Tvrtke | 13. 07. 2018. u 14:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodeći domaći provajder usluga u BiH, kompanija Telemach, te najveći alternativni pružatelj usluge fiksne telefonije na području Bosne i Hercegovine, odlučila je nagraditi 100.000-og korisnika fiksne telefonije za ukazano povjerenje i vjernost.

Sretni dobitnik nagrade, kako stoji u priopćenju, je Dražen Lasić iz Mostara, koji je ujedno i korisnik Trio Grande Family paketa, nagrađen je s dvogodišnjom pretplatom na pozive prema svim mobilnim mrežama u BiH u trajanju od 30 minuta mjesečno, kao i s HBO Premium paketom na 12 mjeseci, priopćeno je iz Telemacha.

''Ovo je veliko iznenađenje za mene i ovim putem se želim zahvaliti Telemachu što su baš mene izabrali.  Ja jesam novi korisnik fiksne telefonije Telemacha, ali vaše usluge televizije i interneta koristim od prvog dana i nisam imao niti jednu primjedbu do sada, a uvijek sam vas rado preporučivao susjedima i obitelji'', rekao je Lasić, ne krijući oduševljenje.

''Čast mi je uručiti ovu vrijednu nagradu. Razvoj komunikacijskog sustava i generalno spektra usluga koje mi pružamo,  realizira se u korak s razvijenim europskim državama, a našim vjernim korisnicima omogućili smo da besplatno prenesu broj u našu mrežu i potpuno besplatno razgovaraju s više od 500.000 brojeva u regiji, kao i da koriste svoj fiksni telefon na mobilnom telefonu, bilo kada i bilo gdje, te da koriste veliki broj dodatnih funkcionalnosti dostupnih u našoj ponudi. Pored usluga fiksne telefonije, korisnicima Telemach usluga omogućeno je korištenje naprednih servisa, kao što je veliki broj kanala na više televizora u HD i SD rezoluciji, EON, Video Klub, TV Unazad, Pickbox, najbrži internet u Bosni i Hercegovini, kao i dvadesetčetvorosatna tehnička podrška korisnicima. Kao dio regionalne United Grupe, te kao vodeći kablovski operater u Bosni i Hercegovini, Telemach svoju reputaciju gradi na zadovoljstvu korisnika, a stalne inovacije odlika su našeg načina poslovanja'', rekao je voditelj marketinga kompanije Telemach Kenan Đonko, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close