Prepoznajte ‘GALA HOME’ kvalitetu

Opremite dom renomiranim europskim proizvođačima, u tijeku akcije i do -50%

Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 09. 2021. u 11:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gala Home svojom je ponudom proizvoda i usluga izborila svoje mjesto na tržištu usluga namijenjenih za izradu namještaja i opremanje doma. Glavne prednosti našega poslovanja su kvalitetni proizvodi renomiranih europskih proizvođača, vrhunska i kvalitetna usluga, stručno i ljubazno osoblje te online korisnička podrška s individualnim pristupom klijentima.

Konstantno usmjeravamo svoj pogled i poslovanje prema reinvestiranju u proizvodnu djelatnost, modernizaciju i specijalizaciju proizvodnih programa.

Nudimo širok asortiman pločastih materijala te usluge obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj i održavanoj opremi.

Najsnažnija poluga našeg uspjeha su naši kupci koji prepoznaju kvalitetu, dizajn, fleksibilnost i odgovornost našega poslovanja, počevši od pregovora pa do realizacije dogovorenog projekta.

Posjedujemo Showroom kao izložbeni salon koji je svakodnevna inspiracija brojnim posjetiteljima, uključujući kupce, stolare, arhitekte. U Showroom-u izložene su kuhinje, dječje sobe, bijela tehnika zajedno s raznovrsnim izborom okova, sudopera i slavina.

Showroom deset kuhinja na akciji je uz popust 50% te izložbena bijela tehnika također uz popust 50%.

Kopirati
Drag cursor here to close