Koristite mobilno bankarstvo i osvojite iPhone 12

Sberbank BH nagrađuje korisnike mobilnog bankarstva

Gospodarstvo / Tvrtke | 06. 04. 2021. u 08:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plaćajući iz udobnosti svog doma, preskačete redove u banci, čime štedite vrijeme i novac, štiteći sebe i druge.

Sberbank BH snažno ohrabruje svoje klijente na aktivno korištenje usluge mobilno bankarstvo. Nova redizajnirana aplikacija Sberbank BH mobilnog bankarstva klijentu pruža mogućnost ekonomičnog, brzog i sigurnog načina obavljanja platnih transakcija i plaćanje režijskih računa.

Novi izgled aplikacije je moderan, pregledan i jednostavan. Osim samog vizualnog osvježenja, aplikacija nudi i nekoliko jedinstvenih unapređenja. Jedna od njih je personalizacija profila i proizvoda. To znači da korisnik može dodati fotografiju, odabrati način biometrijske prijave, ali i preimenovati svaki od proizvoda koje je ugovorio. Funkcionalnosti su jednostavne i zabavne.  Banka je vodila računa o dodatnim sigurnosnim aspektima, te je uvedena i PIN verifikacija za potvrdu plaćanja.

Osim toga Sberbank BH je pripremila i nagradnu igru pod nazivom "Budi extra mobilan" u kojoj mogu sudjelovati svi klijenti koji izvrše barem jednu transakciju putem mobilnog bankarstva, što uključuje i plaćanja putem QR Pay opcije unutar mobilnog bankarstva. Klijente očekuju mnoge vrijedne nagrade tijekom cijele godine poput novih telefona iPhone 12, te novčanih vaučera.

"Mnogo je razloga za korištenje mobilnog bankarstva, a izdvojit ću jednostavnost i sigurnost", kaže Jasmin Mameledžija direktor Sektora partnerstva i kanali prodaje, te ističe: "Koliko naši klijenti koriste digitalno bankarstvo najbolje pokazuje činjenica da smo na nivou Banke u 2020. godini realizirali više online transakcija nego putem platnih naloga u poslovnicama."

Sberbank BH kontinuirano prati trendove i radi na unaprjeđeniju funkcionalnosti mobilnog bankarstva. Naknade za plaćanje komunalnih računa putem mobilnog bankarstva su značajno niže u odnosu na istu uslugu koju klijent dobije u poslovnici. Sa Sberbank BH mobilnim bankarstvom komunalne usluge se mogu plaćati putem usluge ClickPay, a prepaid telefon dopuniti mobilnim kreditom putem TopUp usluge u vrijeme koje klijentu odgovora. Klijenti Sberbank BH koji žele prebaciti novac svojim kontaktima, klijentima Sberbank BH, a nemaju njihov 16-znamenkasti broj, sada to mogu uraditi putem mTransfer opcije unutar mobilnog bankarstva upisujući samo broj mobilnog telefona.

Više informacija o nagradnoj igri potražite na: www.sberbank.ba
Kopirati
Drag cursor here to close