Bolji uvjeti

Sarajevski kiseljak isplatio regres svim svojim zaposlenicima

Bez obzira na poslovne izazove koje je donijela pandemija, najveći proizvođač mineralne vode u BiH, kompanija Sarajevski kiseljak, nastavila je tradiciju te i ove godine isplatila regres svim svojim zaposlenicima
Gospodarstvo / Tvrtke | 13. 07. 2020. u 10:28 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog mjeseca Sarajevski kiseljak je svim svojim zaposlenicima isplatio regres. Time je ova kompanija još jednom pokazala kontinuiranu opredijeljenost za kreiranje što boljih uvjeta za rad svojih zaposlenika, bez obzira na brojne poslovne izazove koje je donijela ova godina.  

''Iskreno smo zahvalni svim našim zaposlenicima koji su i u otežanim okolnostima davali maksimalan doprinos, te pokazali da zajedničkim djelovanjem  možemo prevazići izazove i uspješno održati poslovanje. Isplata regresa i u ovoj kriznoj godini je nagrada za njihovo zalaganje i odgovorno djelovanje. Siguran sam da ćemo daljnjim predanim radom izaći snažniji iz svega, te i u budućnosti isplaćivati dodatke na osnovnu plaću po različitim osnovama'', ističe Davor Čičić, direktor Društva.

Sarajevski kiseljak posebno brine o zadovoljstvu svojih zaposlenika pružajući im, između ostalog, veliki broj pogodnosti iznad zakonski propisanih obveza.

Jedan od fokusa menadžmenta kompanije je stvaranje pozitivne korporativne kulture te zapošljavanje mladih i obrazovanih kadrova u koje se puno ulaže. U ovom trenutku kompanija zapošljava oko 340 zaposlenika širom BiH, s tim da se ovaj broj povećava tijekom sezone.

Motiviranost radnika  govori da su zadovoljni svojim statusom u kompaniji, visinom plaća kao i ostalim pravima koje ostvaruju, a tome u prilog ide činjenica da je u prethodnim godinama kompanija bila jedan od najpoželjnijih poslodavaca u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close