Značajan korak

Sarajevski kiseljak i Warner Bros. potpisali ugovor o suradnji

Ovo je značajan korak za jednu bh. kompaniju koja je od strane studija prepoznata za regionalnog partnera.
Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 06. 2018. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevski kiseljak je potpisao ugovor o suradnji s poznatom produkcijskom kućom Warner Bros. Consumer Products division.

Početak suradnje znači nova prijatna iznenađenja za sve ljubitelje brendova koji dolaze iz Sarajevskog kiseljaka i filmskih hitova Warner Bros-a.

Ovo je značajan korak za jednu bh. kompaniju koja je od strane studija prepoznata za regionalnog partnera.

''Izuzetno smo ponosni što smo s Warner Bros. Consumer Products, jednim od najstarijih i najvećih Hollywoodskih studija potpisali ugovor i ostvarili suradnju. Drago nam je što je jedna svjetski renomirana kuća prepoznala kvalitetu našeg proizvoda i odlučila se za regionalnu suradnju sa Sky Colom, našim poznatim i etabliranim bh. brendom. Sigurni smo da će ova suradnja biti uspješna i da će pridonijeti našem zajedničkom cilju i nastupu na tržištima regije'', rekao je direktor Odjela prodaje i Odjela marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka Davor Čičić.

U nadolazećem razdoblju  će, kao rezultat udruživanja snaga ove dvije kompanije, kupci uživati u novoj limitiranoj ediciji Sky Cole, čiju će etiketu krasiti popularni superjunaci Justice League.

Kopirati
Drag cursor here to close