Fantastična ponuda

Samo u Mercatoru kupite Tefal male kućanske aparate i uštedite

Mali kućanski aparati ''Tefal'' čine život jednostavnijim jer su idealni pomoćnici za pripremanje najukusnije jela u svakom domaćinstvu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 23. 07. 2019. u 12:54 Sponzorirani tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodeći računa da svojim vjernim kupcima uvijek priredi nova iznenađenja i fantastične pogodnosti kupovine, samo u Mercator prodavnicama ćete ostvariti popust od 50 % na Tefal male kućanske aparate vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna kao i fantastičnu liniju posuđa Origins.

Mali kućanski aparati ''Tefal'' čine život jednostavnijim jer su idealni pomoćnici za pripremanje najukusnije jela u svakom domaćinstvu. Ističu se svojim kvalitetom, funkcionalnošću, učinkovitošću i uštedom energije, a sve sa ciljem olakšanja velikog broja kućnih poslova.

Zahvaljujući svojim inovativnim rješenjima, Tefal je postao svjetski lider u proizvodnji posuđa sa neprijanjajućim slojem. Tefal Origins linija posuđa je dizajnirana i proizvedena kako bi omogućila ukusnu i zdravu pripremu namirnica, bez masnoća, zahvaljujući izuzetno neprijanjajućoj oblozi ojačanoj mineralima za veću otpornost, a ekskluzivna tehnologija indikatora temperature Thermo-Spot će vam pokazati kada se posuda zagrije na idealnu temperaturu.

U ponudi Mercatora ćete pronaći Ekspres lonac, sa pet sigurnosnih mehanizama koji omogućava izuzetno jednostavnu i sigurnu upotrebu, uz automatsko zatvaranje i otvaranje poklopca, te kontrolu pritiska unutar lonca zapremine šest litara,Ingenio Wood kuhinjski pribor od prirodnih materijala koji ne grebu površine vašeg posuđa,Tefal pegla na paru Comfort Glidesa tehnologijom pogona pare dizajniranom za prodiranje pare duboko u tkaninu.

Koristan i veoma praktičan Tefal blender Blendeo koji zahvaljujući dvije brzine, sjajno obrađuje sve tipove sastojaka. Tefal mikser sa posudom sa pet brzina i nastavcima za tijesto i kreme od inoxa. Tefal sokovnik idealan za brzu obradu voća i povrća. Tefal kuhala za vodu koja vam omogućavaju da na najbolji i najbrži način pripremite kafu ili čaj za trenutke uživanja. Tefal štapni mikser vrhunski performansi, idealan za pripremu supa, kolača i drugih jela po vašim receptima.Tefal parni generator  koji nudi inteligentan i brz način peglanja omiljene odjeće.

Sve ove vrhunske proizvode sa genijalnim rješenjima za vašu kuhinju, možete pronaći u 38 Mercator prodavnicama, a Mercator je za vas pripremio pristupačne cijene uz popust od 50% na odabrane Tefal proizvode.

Kopirati
Drag cursor here to close