Pa dogovor sa Dodikom

Rusi će raditi remont na termoelektrani Gacko

Dodik je sa Rusima razgovarao o rekonstrukciji i modernizaciji termoelektrana Gacko i Ugljevik od strane „Podoljske tvrtke za strojogranju“, zahvaljujući kojom bi se produžio životni vijek dvije termoelektrane i povećala njihova snaga.
Gospodarstvo / Tvrtke | 03. 04. 2018. u 18:19 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Banja Luci sa Sergejem Ivanovičem Šmatkom, specijalnim predstavnikom predsjednika Ruske Federacije o pitanjima međunarodne suradnje u oblasti elektroenergetike i s predstavnicima grupe kompanija „ZiO“ , koja predstavlja asocijaciju ruskih kompanija u sklopu Akcionarskog društva „Podoljska tvrtka za strojogradnju“.

Tijekom sastanka razgovarano je o rekonstrukciji i modernizaciji termoelektrana Gacko i Ugljevik od strane „Podoljske tvrtke za strojogranju“, zahvaljujući kojom bi se produžio životni vijek dvije termoelektrane i povećala njihova snaga, priopćeno je iz kabineta entitetskog predsjednika.

Dodik i specijalni predstavnik predsjednika Ruske Federacije Sergej Šmatko istaknuli su, kako se dodaje, značaj suradnje u svrhu modernizacije i rekonstrukcije energetskih objekata u RS, te izrazili nadu da će današnji sastanak rezultirati konkretnim dogovorima u što skorije vrijeme.

Kopirati
Drag cursor here to close