Posao za posao

Procurila snimka: Za posao u Aluminiju tražio 8.500 eura!

Iznudu je, kako se tvrdi iz Aluminija, provodio predsjednik Nezavisnoga sindikata zaposlenika, što je tajno snimljeno na audio snimci.
Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 06. 2018. u 15:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog otkrića o tražnju novca za zapošljavanje, direktor mostarskog Aluminija Mario Gadžić najavio je izvanrednu konferenciju za medije.

Iznudu je, kako se tvrdi iz Aluminija, provodio predsjednik Nezavisnoga sindikata zaposlenika Aluminija Romeo Biokšić, što je tajno snimljeno na audio snimci.


''Nakon što sam dobio na uvid dokaz (audio snimku) da predsjednik NSZ-a Romeo Biokšić traži od određenog pojedinca 8500 eura za zaposlenje u Aluminiju, o svemu sam izvijestio Nadzorni odbor koji je danas održao izvanrednu sjednicu po tom pitanju. Na toj sjednici nisu razmatrali dostavljene dokaze, meni nisu dopustili prisustvovanje sjednici, nego su me na kraju pozvali i rekli mi da ću u ponedjeljak biti smijenjen s mjesta direktora Društva. Prof. dr. Zdenko Klepić napustio je sjednicu NO i rekao da ne želi sudjelovat u tim radnjama. Pošto je riječ o ozbiljnim kriminalnim djelima, dostavljam vam svima na uvid izvješća koja sam dostavio NO-u i audio snimku s dokazom o iznudi koju provodu Romeo Biokšić, a koja je potpuno ignorirana od strane NO-a'', objavio je Gadžić u elektronskoj poruci cjelokupnomu radničkom kolektivu.

Kopirati
Drag cursor here to close