Due Diligence

Pročešljani telekomi

Federalna vlada zadužila je članove Odbora za koordinaciju da nastave s praćenjem aktivnosti na realizaciji dubinskog snimanja
Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 06. 2018. u 13:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalna vlada prihvatila je informaciju o aktivnostima na provođenju procesa dubinskog snimanja (Due Diligence) telekom operatera s učešćem državnog kapitala Federacije BiH.

Informacija je upućena dopisom Delegacije Europske komisije 26.4.2018. godine članovima Odbora za koordinaciju, uime Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i telekom operatera, kojom je Delegacija Europske komisije izvijestila o okončanju postupka nabavke usluga dubinskog snimanja telekom operatera i angažirala internacionalnu revizorsku kuću PricewaterhouseCoopers (PwC) Sarajevo u konzorciju s PwC Beograd, Zagreb, Ljubljana i Bukurešt.

Federalna vlada zadužila je članove Odbora za koordinaciju da nastave s praćenjem aktivnosti na realizaciji dubinskog snimanja, a članove Odbora za koordinaciju, imenovane uime Ureda premijera i Ministarstva financija, da izvještavaju Vladu Federacije o napretku u provedbi.

''Članovi Odbora za koordinaciju koji su delegirani, uime telekom operatera, su zaduženi da osiguraju podršku za nesmetanu provedbu aktivnosti, u skladu s prethodnim odlukama i zaključcima Parlamenta i Vlade Federacije BiH i da, u skladu s ovlaštenjima, redovno informiraju organe upravljanja i vlasnike o statusu provedbe dubinskog snimanja'', priopćila je Vlada.

 

Kopirati
Drag cursor here to close