Certifikat

Priznanje pouzdanosti poslovanju Radio Posušja

Protekla godina i za njih je, kako je kazala direktorica radija Marija Đerek, bila ''u najmanju ruku neočekivana''. Početkom pandemije osjetili su značajan pad oglašavanja, što je za posljedicu imalo i pad prihoda.
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 02. 2021. u 15:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedavno je u Sarajevu, na B2B susretima održanim s bonitetno pouzdanim tvrtkama, Radio Posušje dobilo certifikat bonitetne pouzdanosti, a tom prilikom predsjednik NO Vedran Majić zahvalio je organizatorima.

''S iznimnom tradicijom, iznimnom programskom i tehničkom ekipom koja svaki dan kreira kvalitetan program, pokrivamo područje od grada Mostara, preko nizinske Hercegovine, Livna, sjeverne Hercegovine. Premašujemo ono što kažu da jesmo, a to je lokalni radio. Pokrivamo jednu široku regiju i u kombinaciji s kvalitetnim programom mislim da smo izuzetno privlači i našim poslovnim partnerima, odnosno oglašivačima'', kazao je za Poslovne novine Vedran Majić, predsjednik Nadzornog odbora Radio Posušja.

U protekloj godini proširili su svoje usluge nabavkom Led ekrana, visoke kvalitete, koji je smješten na atraktivnoj lokaciji u centru Posušja, te su time svojim partnerima pružili mogućnost i vizualnog oglašavanja.

''Započeli smo i kombiniranu prodaju marketinških paketa Radio+LED Billboard što tvrtkama omogućuje i vizualno oglašavanje na prometnim lokacijama. Slušateljima nudimo raznovrsni informativno-zabavni sadržaj, s tendencijom potpunog minimiziranja suhoparnih protokolarnih informacija. Uz važnost i aktualnost osnovno pravilo kojeg se držimo jeste pravilo blizine određene teme prema slušateljima, obrađene jasno i sažeto. U glazbenom smislu uz krilaticu „nije radio sve što svira“ naglasak je na biranu retro popularnu glazbu u jutarnjim terminima, mainstream pop tijekom ostatka dana uz specijale klupske glazbe u noćnim terminima vikendom. Sve u fonoteci se u tehničkom smislu „dva puta mjeri“ prilikom unosa i obrade, tako da s ponosom možemo istaknuti vrhunski tonski proizvod koji distribuiramo FM-om i internetom'', kazala je direktorica Marija Đerek.

Protekla godina i za njih je, kako je kazala direktorica radija Marija Đerek, bila ''u najmanju ruku neočekivana''. Početkom pandemije osjetili su značajan pad oglašavanja, što je za posljedicu imalo i pad prihoda.

''Ipak, tijekom ljeta situacija se djelomično stabilizirala. Kraj poslovne godine dočekali smo sa nižim prihodima od marketinga u odnosu na 2019., no zahvaljujući akumuliranoj dobiti iz 2019. i racionalizaciji troškova, niti u jednom trenutku isplate plaća djelatnicima nisu došle u pitanje'', kazala je Đerek.

Proljetni val Covida i lockdown od skoro tri mjeseca smanjili su stopu oglašavanja i do 70 posto. U nastavku godine uspjeli su djelomično normalizirati poslovne odnose sa klijentima. Prilagodba je, kaže Đerek, uključivala i korigiranje cijena usluga oglašavanja, imajući puno razumijevanje za poslovne partnere i situaciju u kojoj su se svi našli.

Pet je stalno uposlenih djelatnika, te još tri koja povremeno angažiraju. Otpuštanja nije bilo u proteklom razdoblju, a nadaju se da do toga neće ni doći.

 

Kopirati
Drag cursor here to close