Pokloni za kupce

Preuređena Konzum trgovina u Kiseljaku

Povodom preuređenja pripremljena je atraktivna akcijska ponuda za sve kupce, prvi kupci danas su nagrađeni poklonima, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno.
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 03. 2021. u 14:51 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu dugoročnog plana Konzuma kojim je obuhvaćeno preuređenje velikog dijela maloprodajne mreže, završeno je kompletno renoviranje Konzum trgovine u Kiseljaku na poznatoj adresi Obala hrvatske mladeži bb. Trgovina je preuređena u skladu sa postojećim potrebama kupaca uz obogaćen i prilagođen asortiman. Već od danas kupci obavljaju kupovinu u novom, ljepšem i ugodnijem ambijentu trgovine.

„Namjera nam je bila da našim vjernim i dugogodišnjim kupcima poklonimo još ljepše i ugodnije mjesto kupovine. Prodavnicu smo upotpunosti renovirali i uveli niz noviteta, proširene odjele u okviru svijeta piva, vinoteke, zdrave hrane i internacionalne kuhinje, te je izdvojena i posebno osmišljena grab&go zona. Poseban naglasak je stavljen na dodatno proširenu ponudu svježeg i kvalitetnog voća i povrća. Vjerujemo da će naši kupci biti zadovoljni sa novim preuređenim ambijentom prodavnice te da ćemo ispuniti njihova očekivanja i pružiti im potpuni užitak kupovine.“ – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Povodom preuređenja pripremljena je atraktivna akcijska ponuda za sve kupce, prvi kupci danas su nagrađeni poklonima, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno.

U narednom razdoblju Konzum nastavlja sa preuređenjem postojećih objekata. Jedan od većih i značajnijih prodajnih objekata u kojem već idućeg tjedna počinje renoviranje je objekt u sklopu Importanne centra u Sarajevu, koji će prema svom konceptu i asortimanu uskoro prerasti u prvi Konzum premium objekat u Sarajevu. Tijekom narednog mjeseca Konzum ima u planu otvaranje dva nova prodajna objekta u Zenici i Travniku.

Kopirati
Drag cursor here to close