Predstavljanje digitalne transformacije Addiko banke na ENBANTEC konferenciji

Gospodarstvo / Tvrtke | 17. 11. 2020. u 13:55 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ENBANTEC Retail Banking Conference EMEA jedna je od najatraktivnijih i najvažnijih konferencija u EMEA regiji (Europa, Bliski istok i Afrika) o tehnologijama i rješenjima za Retail bankarstvo. Konferencija se ove godine održava kao online događaj 18. i 19.11., a svoja znanja i iskustva sa učesnicima konferencije podijelit će 40 govornika iz različitih poslovnih segmenata.

Maja Čulig, direktorica Korporativnih komunikacija i marketinga Addiko Grupe, učestovat će na ovoj konferenciji, gdje će održati predavanje na temu „Transform to Perform – The New Way of Banking“ i s okupljenima podijeliti iskustva Addiko banke kao lidera digitalne transformacije na bankarskom tržištu u regionu.

Kao što je poznato, Addiko banka je prije četiri i po godine krenula u sistemski proces rebrendiranja i repozicioniranja u modernu, inovativnu i specijaliziranu potrošačku i SME bankarsku grupaciju. Marketing i digitalna transformacija odigrali su jednu od ključnih uloga u ovom zahtjevnom procesu. Maja ima 17 godina širokog marketinškog iskustva iz različitih industrija, među kojima su i projekti koji su prepoznati i nagrađeni s nekoliko Effie nagrada za marketinšku efikasnost. Također je jedan od ključnih članova u procesu digitalne transformacije u Addiko Group.

Kopirati
Drag cursor here to close