Dragan Čović

Pozdravio je nove iskorake HT Eroneta i 4G mrežu

Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas izložbeni prostor HT ERONET-a gdje ga je dočekao predsjednik Uprave Vilim Primorac sa suradnicima.
Gospodarstvo / Tvrtke | 11. 04. 2019. u 17:26 HT Eronet
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas izložbeni prostor HT ERONET-a gdje ga je dočekao predsjednik Uprave Vilim Primorac sa suradnicima.

Predsjedniku Čoviću tom je prigodom prezentiran rad 4G mreže koju je HT ERONET, u suradnji s Ericssonom Nikolom Teslom, svečano promovirao upravo na sajmu.

Čović je naglasio kako ga iznimno raduje činjenica da je HT ERONET napravio veliki iskorak promocijom 4G mreže koja pruža mnoštvo novih mogućnosti.

''Čestitam Upravi HT ERONET-a na još jednom iznimnom sajamskom izdanju. Promocija 4G mreže i poruka koju je naš HT ERONET odaslao odavde, još jednom potvrđuje činjenicu da svijet, u globalu, krupnim koracima ide naprijed u smislu novih informacijskih i komunikacijskih tehnologija. Sve to morat ćemo prenijeti u naše škole, na sveučilište i uopće, na cijeli naš život. Nove tehnologije i informacijsko-komunikacijske mogućnosti koje nam pruža novo digitalno doba nećemo ubuduće samo konzumirati, već i živjeti. Pozdravljam suradnju Sveučilišta i HT ERONET-a; uskoro će biti predstavljene i sve pogodnosti Pametnog grada, a vjerujem i drugi projekti koje će iznjedriti sinergija našega ERONET-a i akademske zajednice. Iskoristio bih prigodu i pozvao sve posjetitelje da posjete štand HT ERONET-a i uvjere se u mogućnosti novih tehnologija“, kazao je dr. Čović te naglasio da se, dovođenjem Kine kao zemlje-partnera, koja trenutačno drži svjetski vrh informacijskih i komunikacijskih tehnologija, odaslana snažna i znakovita poruka.

Izložbeni prostor HTERONET-a posjetio je i federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić koji je istaknuo kako je HT ERONET, koji je odavno spreman za nove iskorake, predvodnik doba novih tehnologija i novih mogućnosti.

''HT ERONET može biti vodilja drugim operaterima na kako djelovati u svijetu ubrzanog razvoja informacijskih i komunikacijskih tehnologija. Čestitam svima nas sjajnome sajamskom izdanju. 4G mreža pred vas postavlja nove izazove, no ne sumnjam  da ćete i njih, s uspjehom, prevladati“, kazao je ministar Lasić.

Kopirati
Drag cursor here to close