787

Popunite online anketu: Kako koronavirus utječe na moj posao

Cilj istraživanja je dobiti uvid o posljedicama koje je širenje COVID-19 virusa prouzročilo u poduzetničkoj zajednici u BiH.
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 03. 2020. u 14:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraj za mnoge tvrtke

Kako kriza prouzročena virusom COVID-19 utječe na biznise i poduzetnike/ce u BiH?

Naziv je istraživanja koje provodi Fondacija za društveno-ekonomski razvoj 787. Anketa je namijenjena svim poduzetnicima/ama i vlasnicima/ama mikro, malih i srednjih biznisa u Bosni i Hercegovini, bilo da se radi o registriranom ili neregistriranim djelatnostima.

Cilj istraživanja je dobiti uvid o posljedicama koje je širenje COVID-19 virusa prouzročilo u poduzetničkoj zajednici u BiH.

Uslijed pandemije mnoštvo biznisa trpi velike ekonomske gubitke, te ne postoje točni podaci o visini gubitaka, broju poslovnih subjekata koji trpe posljedice ekonomske neaktivnosti, niti konkretnim mjerama koje će nadležne institucije poduzeti.

Istovremeno, neophodno je utvrditi razmjere štete koje će pandemija prouzročiti, te predložiti adekvatne mjere koje će doprinijeti oporavku bh. ekonomije.

Anketa će na linku https://tinyurl.com/t8dvs4d biti dostupna do 5. travnja 2020. godine.

Fondacija 787 će rezultate ankete učiniti dostupnim javnosti, te na osnovu istih i shodno svojoj misiji i viziji, nastojati poduzeti mjere podrške bh. poduzetnicima/ama, te će nadležnim institucijama u svim entitetima ukazati na razmjere negativnog utjecaja korona virusa na poslovanje poduzetnika/ca u našoj zemlji, kako bi se uvele konkretne mjere pomoći ovoj pogođenoj grupi.

787

* Fondacija za društveno-ekonomski razvoj 787 je neprofitna organizacije čiji je rad usmjeren na ekonomsko osnaživanje žena i mladih kroz poticanje poduzetništva, te podržavanje njihovog profesionalnog rasta i razvoja.

Njihove aktivnosti uključuju obrazovanje, informiranje, umrežavanje, pružanje usluga poslovnog razvoja, te zagovaranje za bolji položaj žena i mladih u bh. društvu.

Kopirati
Drag cursor here to close