Nagradna igra

Addiko banka: Najbrži način do putovanja iz snova

Korisnici svih Addiko Mastercard kartica koji od 1. lipnja do 30. rujna 2019. naprave najmanje pet POS transakcija karticom tijekom jednog mjeseca automatski sudjeluju u nagradnoj igri.
Gospodarstvo / Tvrtke | 19. 06. 2019. u 16:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Addiko banka nagradna igra

Korisnici Mastercard kartica u izdanju Addiko banke ovo će ljeto dodatno uživati dok vrše plaćanja svojim karticama.

Naime, za transakcije napravljene tijekom lipnja, srpnja i kolovoza, Addiko banka će nagraditi najsretnije klijente poklon vaučerom u vrijednosti od 900 KM. Sve ove, ali i transakcije napravljene do kraja rujna, sudjeluju u izvlačenju glavne nagrade, a to je nagradno putovanje na bilo koju destinaciju prema želji klijenta, priopćeno je iz banke. 

''U svakom segmentu naše komunikacije nastojimo mišljenje klijenta staviti na prvo mjesto. Tako je i u slučaju ove nagradne igre. Nismo željeli klijentima limitirati destinaciju putovanja, već smo im ostavili mogućnost da sami odaberu vrijeme i mjesto na kojem će provesti nezaboravne trenutke sa najdražom osobom'', rekla je Belma Sekavić - Bandić, članica Uprave Addiko Bank dd Sarajevo i naglasila da je Addiko banka u potpunosti posvećena klijentima i njihovim potrebama, te da u skladu sa tim kreira proizvode i usluge. 

"Naša je namjera da klijenti dobiju zaista poklon koji žele i koji će koristiti, te su i mjesečne nagrade definirane kao poklon vaučeri u vrijednosti od 900 KM. kojima klijenti mogu kupiti robe i usluge koje im stvarno trebaju'', rekao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka i pozvao sve korisnike Addiko Mastercard kartica da što više koriste svoje kartice prilikom plaćanja, jer time povećavaju svoju priliku za nagradu, priopćeno je iz Addiko banke. 

Korisnici svih Addiko Mastercard kartica koji od 1. lipnja do 30. rujna 2019. naprave najmanje pet POS transakcija karticom tijekom jednog mjeseca automatski sudjeluju u nagradnoj igri. Osim mjesečnih poklon vaučera, po jedan najsretniji klijent Addiko Bank ad Banja Luka i Addiko Bank dd Sarajevo bit će nagrađeni egzotičnim putovanjem po vlastitom izboru. Više informacija o ovoj nagradnoj igri potražite na addiko.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close