Prilika za mala i srednja poduzeća hercegovačke regije

PIT konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama po prvi put u Mostaru

PIT konferencija obrađuje teme proizvodnje, industrije i tehnologije. Namijenjena je proizvodnim kompanijama kao i kompanijama koje svojim proizvodima i uslugama utječu na ovu djelatnost.
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 01. 2020. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stručni izlagači iz BiH i regije, kao i neka od najzvučnijih imena BiH privrede sudjeluju na prvoj hercegovačkoj PIT konferenciji koja se održava u Mostaru 30.1.2020, u organizaciji konzultantske kuće Targer E&C i Intera tehnološkog parka.

PIT konferencija jedinstvena je inicijativa koja obrađuje teme proizvodnje, industrije i tehnologije, te je namijenjena proizvodnim kompanijama kao i kompanijama koje svojim proizvodima i uslugama utječu na ovu djelatnost.

Organizatori napominju kako je konferencija odlična prilika za uvid u posljednje tehnike iz oblasti automatizacije, robotike, WM Sistema, Employer brandinga i sl., kao  razmjenu iskustva predstavnika kompanija, te ujedno otvara mogućnosti za predstavljanje uspješnih primjera poslovanja i priliku za promociju kompanija iz hercegovačke regije. 

''PIT konferenciju organiziramo prema centralnim privrednim regijama u nastojanju da na jednom mjestu okupimo male, srednje i velike kompanije. Do sada je organizirano devet konferencija u različitim regijama širom BiH, te nam je cilj da nastavimo sa ovom pozitivnom praksom. Posebno nas raduje činjenica da je ova konferencija postala svojevrsna platforma za okupljanje rukovodećih i stručnih kadrova iz oblasti proizvodne djelatnosti'', ističu organizatori. 

Uz stručna izlaganja, izlaganja bh. i međunarodnih kompanija s ciljem podsticaja biznisu, panel diskusija na goruće teme BH gospodarstva, konferencija je i odlična platforma za učenje, nova saznanja i poznanstava na B2B susretima. 

Sudionici (lista sudionika) će ujedno imati priliku da posjete promo kutke i izložbene eksponate sponzora i partnera konferencije. 

Prijaviti se na sudjelovanje možete i direktno putem linka: PRIJAVA

Ne propustite priliku da budete dio ove jedinstvene inicijative, te rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. 

Kopirati
Drag cursor here to close