Pika nas povezuje

Korisnici Pika Kartice tijekom ljeta ostvaruju uštede u više od 140 sezonskih Konzum trgovina na obali i otocima širom Hrvatske.
Gospodarstvo / Tvrtke | 01. 07. 2021. u 14:59 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste planirali ovogodišnje ljetovanje širom predivne jadranske obale u Hrvatskoj, PikaKartica je pripremila još jedno iznenađenje i odličnu pogodnost. Za sve korisnike PikaKartice Mercatora BH i Konzuma BH osiguran je popust od 5% za kupovinu u odabranim prodavnicama trgovačkog lanca Konzum u Hrvatskoj.

Svi korisnici PikaKartice Mercatora BH i Konzuma BH će u prvoj sedmici srpnja dobiti kupon za popust od 5% za kupovinu u više od 140 sezonskih Konzum prodavnica na obali i otocima širom Hrvatske, a moći će ga iskoristiti za svaku kupovinu tokom dva najljepša mjeseca, srpnja i kolovoza ove godine. Potrebno je samo uz PikaKarticu pokazati kupon prilikom plaćanja računa u jednoj od sezonskih prodavnica Konzum u Hrvatskoj. Svaki korisnik će svoj kupon dobiti putem e-maila na kojem je izvršena registracija za PikaKarticu.

Popis sezonskih Konzum prodavnica u kojima možete iskoristiti kupon od 5% popusta mogu se pronaći na www.pikakartica.ba 

„Ovom aktivacijom želimo da nagradimo naše korisnike sa dodatnim uštedama, koje će moći ostvariti i prilikom ljetovanja na prelijepoj hrvatskoj obali. Za svaku obavljenu kupovinu u odabranim Konzum prodavnicama u Hrvatskoj , uz PikaKarticu i kupon, naši članovi ostvaruju uštede prilikom plaćanja svog računa. Iskoristio bih priliku da pozovem sve korisnike PikaKartice koji nisu registrirali svoj mail da to učine, ili one koji nemaju svoju PikaKarticu da izvrše besplatnu registraciju putem gore navedenog telefona ili klikom na link https://www.pikakartica.ba/moj-racun/registracija. Neka ovo vrelo ljeto bude ugodnije uz kupovinu sa Pikom“, istakao je Dragan Radonja, direktor Društva Super Kartica d.o.o

Kupon pokažite na blagajni sezonskih trgovina Konzuma u Hrvatskoj.

Ako niste dobili kupon, možete nas kontaktirati na besplatni telefonski broj 080 02 22 28 ili uz pisani zahtjev na [email protected] s naznakom "Kupon za popust od 5% u Konzumu".
Uvjeti otkupa kupona i popis sezonskih Konzum trgovina mogu se naći na www.pikakartica.ba

Kopirati
Drag cursor here to close