Prodajno mjesto

Otvoreno novouređeno prodajno mjesto HT u Mostaru

Cilj projekta približiti je usluge HT ERONET-a korisnicima koji su uvijek u fokusu, a uz to, između HT ERONET-a i korisnika, želimo graditi i njegovati odnos pun povjerenja i uvažavanja.
Gospodarstvo / Tvrtke | 04. 04. 2018. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je danas svečano otvoreno novoobnovljeno prodajno mjesto HT ERONET-a. Nastavak je to prakse 2017. koja sepokazala jako učinkovitom i dobro prihvaćenom u lokalnim sredinama, priopćeno je.

Naime, projekt uređenja prodajnih mjesta HT ERONET-a potaknut je pozitivno ostvarenim rezultatima za protekle dvije godine, a u skladu sa strategijom daljnjega razvoja i na načelima visokih profesionalnih standarda.

Cilj projekta približiti je usluge HT ERONET-a korisnicima koji su uvijek u fokusu, a uz to, između HT ERONET-a i korisnika, želimo graditi i njegovati odnos pun povjerenja i uvažavanja, priopćeno je.

Nazočnima se obratio član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk: ''S ponosom ističemo da je nedavno istraživanje jedne neovisne kuće pokazalo, kako HT ERONET, između ostalih telekom operatera, drži primat u prodajnoj izvrsnosti u BiH.Prema ocjeni naših korisnika, HT ERONET broj je jedan. Upravo to je ono što nas čini sretnim i zadovoljnim, na čemu gradimo naš odnos pun uzajamnog povjerenja, koji nas potiče biti još bolji i učinkovitiji. Tijekom proteklog razdoblja znatno smo uložili u izgled prodajnih mjesta, ali i naših djelatnika ondje, u njihovu edukaciju i podizanje kompetencija što je rezultiralo konkretnim pokazateljima utemeljenim u maloprije spomenutom istraživanju.''

Novi koncept HT ERONET-a korisniku pruža mnoge mogućnosti.

Između ostaloga: ugodan ambijent, uvijek dostupno profesionalno i uslužno prodajno osoblje koje zna prepoznati stvarne korisničke potrebe i ponuditi adekvatno rješenje; dostupnost svih servisa; visoku prohodnost na prodajnom mjestu, maksimalno skraćenje čekanja na uslugu; lakšu povezanost prethodno viđenih  marketinških poruka i akcija, s portfeljom usluga i uređaja korisniku vidljivim i dostupnim na samom prodajnom mjestu; vizualna i moderna rješenja koja korisniku na brz i jednostavan način približavaju trenutne aktualnosti u domeni ponude usluge i uređaja; izdvojene poslovne kutke za potrebe poslovnih korisnika…

Kopirati
Drag cursor here to close