Holdina d.o.o.

Otvorena nova INA benzinska stanica u Ljubuškom

Predstavnici Holdine uručili su donaciju za Udrugu roditelja djece sa posebnim potrebama Duga iz Ljubuškog, kao vid podrške njihovom radu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 10. 05. 2019. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici kompanije Holdina d.o.o. Sarajevo svečano su otvorili INA Ljubuški benzinsku stanicu u prisustvu poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice.

Radi se, kako je priopćeno, o realizaciji projekta vrijednog 1,7 milijuna KM, a otvorenje ove benzinske stanice omogućilo je otvaranje deset novih radnih mjesta.

Obraćajući se prisutnima, Slavko Sić, izvršni direktor za maloprodaju Holdine, istaknuo je kako Holdina upravlja suvremenom maloprodajnom mrežom benzinskih stanica u BiH koju stalno razvija kroz kapitalna ulaganja, te unapređenjem ponude goriva najviše kvalitete i bogatog gastro-programa u sklopu Fresh Cornera.

''Osigurati izuzetno iskustvo kupovine za naše posjetitelje predstavlja krajnji cilj našeg poslovanja, zbog čega se trudimo da svim potrošačima omogućimo uslugu koja odgovara najvišim međunarodnim standardima, uz konstantno osluškivanje i razumijevanje potreba lokalnog tržišta. Veliko nam je zadovoljstvo što i naši kupci u Ljubuškom prepoznaju nas kao partnera od povjerenja koji nudi usluge prilagođene njihovim potrebama'', rekao je.

Pored ostalih zvanica, svečanosti je prisustvovao i Nevenko Barbarić, gradonačelnik Ljubuškog, koji je izrazio svoje zadovoljstvo projektom i njegovom implementacijom, te istaknuo značaj i dodatnu vrijednost koju ova benzinska stanica pruža lokalnoj zajednici.

Nastavljajući praksu društveno odgovornog poslovanja i podrške udrugama i organizacijama od značaja za lokalne zajednice, ovog puta predstavnici Holdine uručili su donaciju za Udrugu roditelja djece sa posebnim potrebama Duga iz Ljubuškog, kao vid podrške njihovom radu.

Udruženje Duga djeluje 12 godina na području općine Ljubuški i u sklopu svojih aktivnosti organizira edukacije s ciljem pružanja pomoći roditeljima i široj zajednici za uključivanje djece sa posebnim potrebama u život zajednice, što je značajno kako za djecu, tako i za zajednice u kojima žive.

Kopirati
Drag cursor here to close