INTERA Tehnološki Park

Otvoren poziv za besplatne usluge mentoriranja

Na javni poziv mogu se prijaviti novoosnovana i postojeća mala i srednja poduzeća koja su u većinskom domaćem privatnom vlasništvu, a registrirana su na području Hercegovine.
Gospodarstvo / Tvrtke | 19. 02. 2019. u 12:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S ciljem pružanja podrške novoosnovanim i postojećim malim i srednjim poduzećima s područja Hercegovine INTERA Tehnološki Park u okviru projekta CODE, financiranog iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020, otvara prijave za besplatne usluge mentoriranja po JICA metodologiji u trajanju od minimalno 20 sati po poduzeću.

Na javni poziv mogu se prijaviti novoosnovana i postojeća mala i srednja poduzeća koja su u većinskom domaćem privatnom vlasništvu, a registrirana su na području Hercegovine. Prema uvjetima poziva, prijavljena poduzeća ne smiju obavljati djelatnost u okviru vojne industrije niti organizirati igre na sreću.

Tekst javnog poziva, sa svim detaljima o sadržaju programa i uvjetima prijave, moguće je pronaći ovdje.

Sva zainteresirana poduzeća mogu se prijaviti ispunjavanjem obrasca koji se može preuzeti na službenoj web stranici ili u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka, a poslati na adresu navedenu u javnom pozivu.

Nakon zatvaranja prijava, provest će se proces selekcije na osnovu kojeg će se izabrati deset poduzeća koja će sudjelovati u mentorskom programu, a koja će o rezultatima javnog poziva biti obavještena sedam dana nakon zatvaranja istog.

Zainteresirani prijavu mogu preuzeti ovdje.

Eventualna pitanja svi zainteresirani mogu postaviti na [email protected].

 

Kopirati
Drag cursor here to close