Otvoren novi Omega Beko shop u Orašju

Ovo je 35-ti Omega Beko shop u BiH.
Gospodarstvo / Tvrtke | 09. 09. 2020. u 14:32 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu 09.09.2020. godine, Omega d.o.o. otvorila je vrata svog novog Omega Beko shopa u Orašju, na prvom katu City centra IN Orašje na adresi 14. ulica 97. Ovo je 35-ti Omega Beko shop u BiH.

U znak zahvalnosti, Omega Beko shop Orašje nagradio je prvih 50 kupaca sa vrijednim poklonima, a pripremili su i poseban popust 10% za gotovinsko plaćanje do 11.09.na artikle koji nisu u akciji kao i mjesečnu akciju na asortiman ugradbene tehnike „Treća sreća, četvrta još veća a peta najveća“.  

PR  / Otvoren novi Omega Beko shop u Orašju

Više informacija o trenutnim akcijama u svim Beko shopovima širom BiH možete pogledati na www.omegashop.ba.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig led televizora kao i Tefal, Rowenta i Moulinex aparata.  Kupovina u Beko shopu može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za umirovljenike i uposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje osigurani su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca. 

PR  / Otvoren novi Omega Beko shop u Orašju

Kao vodeći samostalni brend u ovom sektoru, Beko osigurava 5 godina grancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, 3 godine na Grundig TV uređaje i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera. 

Beko je oficijelni sponzor fudbalskog kluba „Barcelona“. Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative „Jedi kao šampion“ koja ima za cilj da pomogne u rješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

Posjetioci novootvorenog shopa bili su u prilici vidjeti kako rade Beko blenderi i probati zdrave slastice, juhu i smoothie.

Omega i Beko i u budućnosti nastavljaju promovirati vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garancija, kao i besplatna dostava kupljenih proizvoda i unošenje u stan. Hvala svim našim kupcima i partnerima koji su godinama znak našeg uspješnog poslovanja. Vaše povjerenje je nešto što nas svakodnevno gura da budemo još bolji. Radujemo se svakom našem novom zajedničkom uspjehu!

Kopirati
Drag cursor here to close