Moji brendovi, naše vrijednosti

Osvoji smart tehniku za jubilarnu desetku!

U naredna 2 mjeseca koliko će trajati nagradna igra, svi kupci će imati priliku da osvoje 40 vrijednih nagrada: 10 x mobilni telefon Samsung Galaxy A22 5G, 10 x playstation 5, 10 x smart TV Philips i 10 x laptop Acer.
Gospodarstvo / Tvrtke | 09. 09. 2021. u 16:44 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mercator nastavlja da nagrađuje svoje kupce kroz projekt „Moji brendovi, naše vrijednosti“. Deseti po redu, već treću godinu zaredom, ovaj projekt okuplja najširi asortiman domaćih i regionalnih brendova. U naredna 2 mjeseca koliko će trajati nagradna igra, svi kupci će imati priliku da osvoje 40 vrijednih nagrada: 10 x mobilni telefon Samsung Galaxy A22 5G, 10 x playstation 5, 10 x smart TV Philips i 10 x laptop Acer.

Projekt „Moji brendovi naše vrijednosti“ postoji već pune 3 godine i ovo je njegova deseta, jubilarna realizacija na koju smo jako ponosni. Iz godine u godinu okupljamo sve veći broj domaćih i regionalnih brendova koji prepoznaju jačinu ovog projekta i žele biti dio regionalne sinergije kroz Mercator Grupu. Zbog jubilarne desete realizacije ove nagradne igre, gledali smo da i pojedinačni broj nagrada bude isti, a ujedno da budu u korak s vremenom pa smo tako spojili tradiciju brendova, modernu komunikaciju i smart tehničke uređaje pod nazivom: "Osvoji smart tehniku za jubilarnu desetku!" Sigurna sam da će naši kupci i dalje uživati u kupovini u Mercatoru, i da kroz Moje brendove uz povoljne cijene imaju priliku osvojiti jednu od ovih vrijednih nagrada – izjavila je Irena Miličević Vukoja, Direktorica sektora marketing i PR.

Nagradna igra traje od 9.9. do 3.11.2021. i mogu sudjelovati svi kupci koji ostvare minimalnu kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više u Mercator prodavnicama, sa minimalno jednim artiklom koji je na policama i u katalogu označen oznakom „Moji brendovi“.
U naredna 2 mjeseca na policama Mercator prodavnica potražite proizvode sa oznakom Moji brendovi. Nakon kupovine popunite kupon, ubacite u predviđenu kutiju, sačuvajte račun i sudjelujte u Nagradnoj igri.

Birajte Moje brendove i osvojite smart tehniku za jubilarnu desetku!

Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close