Nastavak akcije

Ostvarite dupli poklon uz ljetno izdanje posebne Addiko Red Week ponude

Maksimalan iznos Addiko Blic gotovinskog kredita je 50.000 KM, rok otplate je do 10 godina, a informaciju o odobrenju kredita klijenti mogu dobiti za svega 30 minuta od trenutka apliciranja.
Gospodarstvo / Tvrtke | 16. 08. 2021. u 14:16 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko Bank Sarajevo i u kolovozu nastavlja sa Addiko Red Week akcijom, kojom posebno nagrađuje postojeće i nove klijente koji ugovore Addiko Blic gotovinski kredit. Građani koji ugovore kredit u razdoblju od 16.-20.8.2021. mogu ostvariti poklon u maksimalnom iznosu do 1000 KM, a u zavisnosti od visine ugovorenog kredita i Mastercard kreditnu karticu, bez godišnje članarine.

„Bez obzira da li kredit ugovaraju radi završetka ljetnog godišnjeg odmora i aktivnosti, priprema za jesen koja je pred nama ili nekih drugih razloga, svi postojeći i novi klijenti koji to učine u ovom periodu, dobit će do 1000 KM, zavisno od iznosa kredita koji su ugovorili i Mastercard kreditnu karticu - bez godišnje članarine“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo. „ Addiko Red Week akcije su nešto po čemu smo postali prepoznatljivi, te mi je drago što smo i ovaj mjesec omogućili našim klijentima pogodnije uvjete kreditiranja“, dodala je Babić.

Maksimalan iznos Addiko Blic gotovinskog kredita je 50.000 KM, rok otplate je do 10 godina, a informaciju o odobrenju kredita klijenti mogu dobiti za svega 30 minuta od trenutka apliciranja. U okviru ovomjesečne Addiko Red Week akcije, klijenti osim u poslovnicama, mogu aplicirati putem FB stranice Addiko Bank Sarajevo ili kontaktiranjem Addiko kontakt centra 033 866 666. Više informacija o ponudi proizvoda i usluga Addiko Bank Sarajevo moguće je naći na www.addiko-fbih.ba

Kopirati
Drag cursor here to close