Uvijek tu za vas!

Nove pogodnosti u Mercatoru za umirovljenike

Od sada kupovinu sa popustom za vas mogu ostvariti vaši najbliži.
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 04. 2020. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa željom da izađemo u susret našim dragim umirovljenicima, našu redovnu pogodnost kojom svakog četvrtka u Mercatoru ostvaruju 10% popusta na ukupnu kupovinu, prilagodili smo tako da od 23. travnja pa do kraja mjeseca svibnja, popust mogu ostvariti i njihovi mlađi članovi obitelji, prijatelji ili susjedi, sa posljednjim čekom od mirovine i osobnom kartom osobe za koju kupuju.

''Jako smo svjesni da su upravo naši umirovljenici, najugroženija populacija u vrijeme pandemije virusa Covid-19 i koliko im znači kupovina i nabavka neophodnih artikala sa određenim popustom.

Upravo zbog toga smo, pod sloganom ''Uvijek tu za vas!'', odlučili da i njihovi najbliži mogu pomoći u nabavci, te da uz predočenje posljednjeg čeka od mirovine i osobnu iskaznicu, onoga u čije ime obavlja nabavku, dobije odgovarajući popust na ukupnu kupovinu u iznosu od 10%.

Također, navedeni popust mogu ostvariti i umirovljenici strani državljani, uz predočenje odgovarajućih dokumenata'' rekao je Ahmet Koštreba, direktor Društva Mercator BH.

Akcijski popust od 10% obračunava se na kasi i ne odnosi se na proizvode koji su već na sniženju.

Mercator uvijek brine o svojim kupcima, čuva dragocjeno zdravlje naših roditelja, naših umirovljenika i nastoji osigurati sve što im je neophodno po najpovoljnijim cijenama.

UVIJEK TU ZA VAS
Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close