Za predanost i nesebično zalaganje tokom epidemije

Novčana nagrada za dm zaposlenike

Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 10. 2020. u 09:34 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

dm poklon kartice u vrijednosti od 400 KM uručene su svim zaposlenima u kompaniji dm drogerie markt koji su i u razdoblju od ožujka do svibnja bili u radnom odnosu, neovisno o visini njihove plaće i pozicije. Na taj način želi se potvrditi važnost individualnog zalaganja, poslovne ili privatne prirode svakog pojedinca, kao i nagraditi zajednički uspjeh tokom Korona-krize. 

Za predanost radu i nesebično zalaganje tijekom epidemije, zaposlenici kompanije dm drogerie markt BiH, dobili su novčanu nagradu u vidu dm poklon kartica vrijednosti od 400 KM: „Mnogi zaposlenici u dm-u su tijekom epidemije bili izloženi posebnim fizičkim, psihičkim i financijskim izazovima – kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Kao poslovna zajednica smatramo svojom odgovornošću da u okviru naših mogućnosti damo potporu svakom pojedincu i nagradimo doprinos zajedničkom uspjehu u izazovnim vremenima. Stoga smo u ovo posebno priznanje zaposlenicima investirali ukupno 440.000 KM“, poručio je Damir Šlosel, direktor dm-a BiH. 

 

Posebni izazovi prevaziđeni zajedničkim snagama

Promjene u okviru potrošačkih navika tijekom, a i nakon lock-downa, kao i opsežne mjere zaštite zdravlja zaposlenika i kupaca – sve to umnogome je predstavljalo poseban izazov za dm. Stoga je već na početku epidemije formiran tim na nivou firme koji je pratio, te i dalje prati, razvoj situacije kako bismo u skladu sa okolnostima koje su podložne promjenama pravovremeno mogli reagovati. Shodno tome, dezinfekcija prostora se radi češće nego što je to zakonom inače predviđeno, zaposlenici nose zaštitne maske, a na kasama su postavljene sigurnosne barijere kao dodatna fizička zaštita između zaposlenika i kupaca. Kupci se kontinuirano pozivaju da ovim mjerama budu podrška održavajući odstojanje, po mogućnosti plaćajući kartično te generalno vodeći više računa o općenitim higijenskim preporukama. „Tijekom posljednjih mjeseci uspjeli smo da uz mnogo fleksibilnosti i lojalnosti naših zaposlenika zaštitimo preduzeće i cijelu našu radnu zajednicu od veće štete“, kazao je Šlosel te zaključio: „Period koji je iza nas pokazao je da zajedničkim zalaganjem možemo prevazići različite situacije, makar one bile izazovne kao što je ova pandemija.“

Kopirati
Drag cursor here to close