Uz Pika Bonus proizvode do vrijedne nagrade

Nova nagradna igra Mercatora

Budite i vi dio nove nagradne igre, a pet najsretnijih kupaca će ovog ljeta uz pomoć Mercatora, ojačati svoj kućni budžet vrijednim nagradama, jer samo u Mercatoru tko uz Piku plaća, više mu se vraća.
Gospodarstvo / Tvrtke | 20. 05. 2021. u 10:40 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedno ugodno iznenađenje Mercator je pripremio za svoje vjerne kupce i to ovaj put, nova nagradna igra pod nazivom „Uz Pika Bonus proizvode do vrijedne nagrade“. Kao i uvijek do sada, cilj je nagraditi vjernost naših kupaca i dodatno promovirati posebno označene proizvode na policama Mercator trgovina, širom Bosne i Hercegovine.

Svi kupci koji u razdoblju od 20. svibnja do 16. lipnja 2021. godine izvrše kupovinu najmanje jednog proizvoda, označenog na polici oznakom “Pika Bonus”, uz obvezno korištenje Pika kartice, direktni su sudionici nagradne igre, te postaju potencijalni dobitnici pet vrijednih poklon bonova u iznosu od 1.000 KM za kupovinu u Mercatoru.

Jedna od naših aktivnosti koje radimo tijekom cijele godine, je i organiziranje raznih nagradnih igara, kojima nastojimo zahvaliti kupcima za povjerenje koje ukazuju Mercatoru. Tako i ova nagradna igra, koju organiziramo zajedno sa Super Karticom, ima namjeru nagraditi vjernost naših kupaca, te dodatno promovirati brendove koji su uzeli učešće u ovoj nagradnoj igri. – izjavila je Irena Miličević – Vukoja, direktorica Sektora marketing i PR Mercator BH.

Ovo je već treća nagradna igra, koju Mercator u suradnji sa Super Karticom priređuje u posljednjih osam mjeseci, što jasno pokazuje zajedničku opredijeljenost prema korisnicima Pika Kartice koji svoju kupovinu obavljaju u Mercatoru.

PikaKartica će sa svojim partnerima i dalje nastojati da pruži dodatnu vrijednost pri kupovini svakom korisniku, na što nas obavezuje činjenica, da je PikaKartica program lojalnosti, najmasovniji i najpoznatiji program lojalnosti u BiH. Želimo svim korisnicima ugodnu kupovinu u Mercator prodavnicama i puno sreće prilikom izvlačenja nagrada. – izjavio je Emir Dobrača, voditelj marketinga SuperKartica d.o.o. Sarajevo.

Brendovi koji su uzeli učešće u ovom projektu i čiji se proizvodi nalaze na policama Mercatora sa oznakom Pika Bonus su Maggi, Rio Mare, Bonduelle, keks San Crunchy, Ajax, Air Wick, Vanish Aqua, Finish i Woolite.

Budite i vi dio nove nagradne igre, a pet najsretnijih kupaca će ovog ljeta uz pomoć Mercatora, ojačati svoj kućni budžet vrijednim nagradama, jer samo u Mercatoru tko uz Piku plaća, više mu se vraća.

Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close