Domaći ambijent

Nova gastro senzacija: Restaurant Pod Lipom

Gospodarstvo / Tvrtke | 11. 11. 2020. u 14:35 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Restaurant Pod Lipom, jedinstveno mjesto među mnogobrojnim gastronomskim lokacijama u gradu, smješten je nedaleko od centra Mostara, ali gostima pruža osjećaj kao da su kilometrima udaljeni od gradske vreve. 

Restoran je smješten u dobro poznatom objektu koji je u posljednjem periodu doživio potpunu rekonstrukciju. Nekadašnja „Gostionica kod Mile“ predstavljala je popularno okupljalište za stanovnike Mostara, a danas je zasijala u novom ruhu, koje će, sigurni smo, privući veliki broj gostiju. Jesensko osvježenje na mostarskoj gastronomskoj sceni, jedinstven spoj domaće i moderne kuhinje u kojoj će svako pronaći nešto za sebe.

Foto: PR  / Restaurant Pod Lipom

Svojim gostima Restaurant Pod Lipom nudi ono što im danas najviše nedostaje: da se odvoje od svakodnevnog stresa i užurbanog života te da uz vrhunsku hranu, u domaćem ambijentu i interijer koji podsjeća na davna vremena uživaju s dragim osobama. 

Vlasnik i chef Goran Sabljić, bez kojeg ništa ne bi bilo tako ukusno i fantastično, kreator je pomno osmišljenog jelovnika na kojem će svaki gost pronaći nešto po svom ukusu. Janjetina sa ražnja u ponudi je utorkom i četvrtkom, petak je rezerviran za svježu jadransku ribu i morske specijalitete, domaća kuhana jela, teletina ispod peke, sablje, samo su mali dio bogate gastro ponude.

Godine iskustva u vođenju vrhunskog ribljeg restorana LibertAS smještenog u centru Sarajeva  i predanosti prema stvaranju kreativnih i modernih jela iz tradicionalnih sastojaka, ovaj vrhunski chef je pretočio u jednu posebnu priču i svakom gostu će ponuditi nezaboravno gastro iskustvo. Poštivanje okusa svake namirnice iz prirode, pomno biranje dobavljača hrane i kombiniranje okusa koji se ne zaboravljaju, dio su Goranove vizije konkurentnog restorana.

Foto: PR  / Restaurant Pod Lipom

I vi možete biti dio ove posebne priče i uživati u vrhunskoj hrani koju nudi Restaurant Pod Lipom na adresi Rodočkih branitelja 44 ili rezervirati svoje mjesto putem telefona 036 831 852, a sve dodatne informacije možete pronaći i na društvenim mrežama restorana.

Facebook

Instagram

 

Kopirati
Drag cursor here to close