Nagrade

Nagrađeni najsretniji klijenti Addiko Mobile usluge

"Korištenje usluge Addiko Mobile moguće je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, odakle god to klijent poželi, bez potrebe za fizičkim dolaskom u Banku.''
Gospodarstvo / Tvrtke | 12. 11. 2020. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi postojeći i novi klijenti Addiko banaka u BiH još uvijek imaju priliku sudjelovati u Addiko Mobile nagradnoj igri i kroz jednostavna, sigurna i duplo povoljnija plaćanja osvojiti vrijedne nagrade. Addiko banke u Bosni i Hercegovini organizirale su nagradnu igru koja traje do 31.12.2020. godine. Pravo učešća imaju postojeći i novi klijenti koji, najmanje 3 puta mjesečno, realizuju plaćanje, koristeći uslugu mobilnog bankarstva – Addiko Mobile, a svaki mjesec 6 najsretnijih klijenata osvaja telefone Samsung A50, bežične slušalice JBL ili prenosne punjače Powerbank Acme.

"Sigurna, brza i jednostavna plaćanja putem usluge Addiko Mobile su na raspolaganju našim klijentima i omogućavaju im da budu vlastiti osobni bankari te da sami kontroliraju stanje i promet na svojim računima, izvrše plaćanja unutar domaćeg platnog prometa, raspodjele izvršene transakcije na rate, uz niz drugih korisnih usluga", istaknuo je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Sarajevo.

"Korištenje usluge Addiko Mobile moguće je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, odakle god to klijent poželi, bez potrebe za fizičkim dolaskom u Banku. Bitno je napomenuti da su sva plaćanja Addiko digitalnim uslugama duplo povoljnija od plaćanja na šalteru. Posebno u vrijeme pandemije, pogodnost plaćanja iz udobnosti vlastitog doma, više je nego korisna", naglasila je Milka Čađo, direktorica Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Banja Luka.

U jedanaestom nagradnom izvlačenju, najvrjednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Emir Imamović iz Lukavca i Nevenka Elčić iz Bijeljine. Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka nagradile su još po dva klijenta iz Tuzle i Bijeljine, koji su dobili bežične slušalice, a dva prenosna punjača za telefon dobili su klijenti iz Lukavca i Istočnog Sarajeva.

Kopirati
Drag cursor here to close