Rođendan!

Nagrađena četiri klijenta Addiko banke

Cilj ove kampanje je klijentima ponuditi novi pristup bankarstvu, u kojem je bankarstvo jasno i jednostavno, a vrijeme valuta koja najviše vrijedi.
Gospodarstvo / Tvrtke | 25. 10. 2019. u 15:34 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom trećeg rođendana Addiko banke pokrenuta je i nagradna igra za sve klijente Addiko banke, a prvi najsretniji klijenti su već nagrađeni.

U ovoj rođendanskoj kampanji Addiko će svaki tjedan najsretnije klijente koji do 15. studenog 2019. godine aktiviraju uslugu Addiko Mobile nagraditi Addiko Pony biciklom.

Cilj ove kampanje je klijentima ponuditi novi pristup bankarstvu, u kojem je bankarstvo jasno i jednostavno, a vrijeme valuta koja najviše vrijedi.

U prethodne dva tjedna Addiko banke u Bosni i Hercegovini nagradile su četiri klijenta. Prvi najsretniji klijenti Addiko Bank ad Banja Luka bili su Biljana Erić iz Banjaluke i Miodrag Marinković iz Kozarske Dubice, dok su prve nagrade Addiko Bank dd Sarajevo uručene u Sarajevu Muhamedu Popari i Mirhi Vlahovljak.

"Povodom svog trećeg rođendana, Addiko banke u Bosni i Hercegovini pokrenule su nagradnu igru sa ciljem da svojim klijentima na trenutak vrati radost djetinjstva. Addiko bicikla poslužit će klijentima da na simboličan način sačuvaju uspomene, te više uživaju u vožnji bicikla do posla ili negdje drugo'', kažu u Addiko banci i napominju da će se klijenti aktiviranjem Addiko Mobile usluge dodatno pomladiti i modernizirati.

Addiko banka rođendan obilježava tijekom cijelog listopada i studenog. Svaki tjedan do 15.11. po jedan klijent koji je aktivirao uslugu Addiko Mobile i bit će nagrađen brendiranim Addiko Pony biciklom.

Addiko Mobile vam omogućava da postanete svoj osobni bankar i da sami:

kontrolirate stanje i promet na svojim prijavljenim računima

provjerite platne naloge

platite sve vrste računa unutar domaćeg platnog prometa

izvršite kupoprodaju deviza

te niz drugih korisnih usluga.

I sve to bez fizičkog dolaska u Banku! Plaćanja putem mobilnog uređaja (pametnog telefona ili tableta) su jednostavna, sigurna, brza, uvijek dostupna i duplo povoljnija u odnosu na plaćanja na šalteru Banke.

Kopirati
Drag cursor here to close