Nadzorni odbor potvrdio novi mandat Uprave Mercatora

Gospodarstvo / Tvrtke | 10. 06. 2021. u 10:54 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nadzorni odbor Grupe Mercator potvrdio je novi mandat Upravi Mercatora. Tomislav Čizmić, kao predsjednik Uprave, te Draga Cukjati i Igor Mamuza, kao članovi Uprave, i dalje će biti članovi Uprave u četverogodišnjem mandatu.

Fabris Peruško, član nadzornog odbora Mercatora, član uprave i izvršni direktor grupe Fortenova, naglasio je: „Novim mandatom uprave Mercatora osiguran kontinuitet upravljanja i stabilnost Mercatora. Prelaskom u Fortenovo, Mercator je postao dio najveće maloprodajne mreže u regiji, koja će i dalje raditi u interesu zaposlenih i dobavljača, a posebno kupaca. Postići ćemo smjele ciljeve koje smo postavili razmjenom najboljih praksi, uspješnim prilagođavanjem brzim promjenama na tržištu i ulaganjem u prodajnu mrežu, te profesionalnim razvojem naših zaposlenih. "

"U ime Upravnog odbora želim zahvaliti gospodinu Perušku i cijelom Nadzornom odboru na povjerenju. Fortenova i Mercator započeti će novi investicioni ciklus, koji će osigurati dalji uspješan razvoj Mercatora, a time i slovenačkih dobavljača. Nova ulaganja bit će namijenjena prvenstveno izgradnji novog distributivnog centra u Ljubljani, obnovi i proširenju prodajne mreže i digitalizaciji poslovanja. Nova ulaganja također, će imati pozitivan uticajj na poslovnu efikasnost Mercatora ", rekao je Tomislav Čizmić, predsjednik Uprave Mercatora.

Kopirati
Drag cursor here to close