Promocija novih proizvoda

Mercator premijera - svjetski noviteti u vašem Mercatoru

Mercator premijeru smo prepoznali kao izvrstan način za promociju naših novih proizvoda na bosanskohercegovačkom tržištu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 02. 04. 2021. u 14:38 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mercator je već navikao svoje kupce na raznovrsne novitete, jer neprekidno pratimo svjetske trendove i izazovne zahtjeve tržišta. Uspješno promoviramo domaće i regionalne kompanije kroz projekt Moji brendovi, naše vrijednosti i ulažemo veliki trud da našim kupcima, prvi prezentiramo svjetske novitete naših dobavljača i atraktivan asortiman prehrambenih ali i neprehrambenih proizvoda.

Naše marketinške projekte su prepoznali i dobavljači, kao odličan način za promociju svojih novih proizvoda. Ovaj put za naše vjerne kupce, premijerno smo pripremili četiri ekskluzivna predstavljanja novih proizvoda na našim policama – Boutique de Choco, Red Bull Red edition, Pantene Pro-V Miracles lift & volume i Ariel Ultra Oxi + deterdžent.

Svako uvođenje novog proizvoda od strane proizvođača zahtjeva detaljnu analizu i istraživanje, kako bi novo plasirani proizvod pronašao svoje mjesto na veoma zahtjevnom tržištu. Mercator premijeru smo prepoznali kao izvrstan način za promociju naših novih proizvoda na bosanskohercegovačkom tržištu.

Ovaj put predstavljamo Ariel Ultra Oxi + deterdžent za uklanjanje mrlja, dizajniran da u dodiru sa vodom oslobađa moćnu Ariel tehnologiju, koja uklanja sve, od nemoguće nečistoće do tvrdokornih čestica hrane, ostavljajući samo prekrasno čistu odjeću svježeg mirisa. Bilo da se odlučite za klasični praškasti, tečni deredžent ili kapsule, sigurno je da nećete pogriješiti, a mrlje će nestati. – rekao je Feđa Vuković, direktor Orbica, uvoznika i distributera P&G proizvoda.

Boutique de Choco proizvodi domaćeg proizvođača AC Food su idealan spoj okusa i teksture čokolade sa posebno odabranim visokokvalitetnim sastojcima, koji povezuju sve generacije.

Vodeći svjetski proizvođač energetskih pića Red Bull predstavlja gazirano i osvježavajuće novo energetsko bezalkoholno piće Red Bull Red edition, sa okusom lubenice i sa kofeinom i taurinom.

Stigla je i nova Pantene kolekcija za tanku kosu i njen puniji izgled. Nova Pro-V Miracles lift & volume kolekcija sada je tu u vašem Mercatoru sa jedinstvenom formulom za njegu guste i duge kose, bez osjećaja težine.
I kroz ovaj projekt nastojimo da prvi na tržištu ponudimo kupcima sve ono što je atraktivno i traženo u svijetu i regiji. Izvanrednu saradnju sa našim dobavljačima konstantno dograđujemo i proširujemo, gradimo imidž novih proizvoda, a naš bogati i raznovrsni asortiman proizvoda redovno dopunjujemo sasvim novim proizvodima ili artiklima koji su unaprijeđeni. - izjavio je Ahmet Koštreba, direktor Mercator BH.
Pratite naš projekt Mercator premijera, upoznajte se sa novim proizvodima na našem tržištu a tokom godine očekujte još svjetskih noviteta koje ćemo premijerno predstaviti na policama Mercatora.
https://www.youtube.com/watch?v=j7vKqQUV33U
Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close