''Čuvajmo prirodu jer priroda čuva nas''

Mercator BH pokrenuo akciju dizanja svijesti o zaštiti okoliša

Mercator BH je pokrenuo kampanju sa ciljem dizanja svijesti o zaštiti okoliša pod nazivom „Čuvajmo prirodu jer priroda čuva nas“.
Gospodarstvo / Tvrtke | 11. 11. 2021. u 11:21 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od glavnih uzroka zagađenja okoliša su plastične vrećice zbog kojih je prirodi potrebno preko 200 godina da ih razgradi. Veoma je važno razmišljati o načinima kako svi pojedinačno možemo uticati na to da šteta bude što manja. Po jedan mali korak svakog pojedinca uveliko će smanjiti količinu otpada i njegov utjecaj na zagađenje vode, zraka i zemlje.

Naš cilj je podizanje svijesti o zaštiti okoliša i važnosti očuvanja prirode. Ovim putem pozivamo naše kupce da i oni učine taj mali korak za njih, a veliki za budućnost naše planete zemlje da svaki dan koriste barem jednu PVC vrećicu manje i umjesto plastične vrećice biraju višekratne ceker ili Eko vrećicu. Zajednički pokrenimo promjenu u očuvanju prirode, jer priroda čuva nas – izjavila je Irena Miličević Vukoja, Direktorica sektora marketing i PR Mercatora BH.

Ovom kampanjom Mercator BH daje svoj doprinos u očuvanju prirode kao našeg najvećeg bogatstva koje treba njegovati, paziti i poštovati.

I zato Čuvajmo prirodu, jer priroda čuva nas!

Kopirati
Drag cursor here to close